imemircan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 489
- İsim
- Emir can Bozan
- İlgilendiği Kategoriler
- Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, şimdi benim xfx rx 5500 xt ekran kartım var. Ve bu ekran kartım sorunlu. Nasıl anlatsam bilemiyorum biraz garip gelebilir. Şimdi ben 2 monitör kullanıyorum ve 1 tanesi hdmi 1 tanesi displayport ile bağlıyorum (başka hdmi yok zaten). Fakat bu hangi displayport kablosu olursa olsun (5 6 tane kablo denemişimdir) bir zaman sonra ekran kartım displayport bağlantısından görüntü vermiyor, driver'ı kaldırıyor, düzgün çalışmıyor. Eskiden de olmuştu garantiye göndermiştim (incehesap'a) fakat kendileri yüksek ihtimalle hdmi ile vs. denemişlerdir ve sorun bulamamışlar. Şuanda mesela hdmi ile bağlı driver yüklü değil çünkü bilgisayarı her açtığımda aynı sorunu veriyor. Buna bir çözüm var mıdır acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT: ddu ile kaldırıp eski, yeni, tavsiye edilen driver'ları yükledim olmadı, win 11 de denedim olmadı, formatladım olmadıSelamlar, şimdi benim xfx rx 5500 xt ekran kartım var. Ve bu ekran kartım sorunlu. Nasıl anlatsam bilemiyorum biraz garip gelebilir. Şimdi ben 2 monitör kullanıyorum ve 1 tanesi hdmi 1 tanesi displayport ile bağlıyorum (başka hdmi yok zaten). Fakat bu hangi displayport kablosu olursa olsun (5 6 tane kablo denemişimdir) bir zaman sonra ekran kartım displayport bağlantısından görüntü vermiyor, driver'ı kaldırıyor, düzgün çalışmıyor. Eskiden de olmuştu garantiye göndermiştim (incehesap'a) fakat kendileri yüksek ihtimalle hdmi ile vs. denemişlerdir ve sorun bulamamışlar. Şuanda mesela hdmi ile bağlı driver yüklü değil çünkü bilgisayarı her açtığımda aynı sorunu veriyor. Buna bir çözüm var mıdır acaba ?