Neler Yeni

Yardım Ekran kartı sorunu yardım

Laurion

80+
Arkadaşlar incehesap üzerinden geçtiğimiz gaming gecesinde xfx 6600 xt ekran kartı aldım. Kargo az önce elime ulaştı, paketi açtım kutuda hafif bir göçüklük vardı. Ekran kartını paketinden çıkarıp hasar var mı diye kontrol ettim ve ekteki durumla karşılaştım. Bu ürün hasarlı mıdır, ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Kutuları açarken bir sıkıntı çıkarsa diye video kaydına almıştım.

Ekler

• IMG_20220601_132316.jpg
    IMG_20220601_132316.jpg
    2.7 MB · Hit: 47
  • IMG_20220601_132402.jpg
    IMG_20220601_132402.jpg
    2.1 MB · Hit: 47

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
resimlerde bi sıkıntı göremedim

Laurion

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşaretlediğim kısımda bir kırık veya yamukluk var gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kastettiğinizi anlayamadım. Teknik bilgim pek yok.

SadeceSeyf

80+ Gold
tırtıklı yerleri mi söylüyorsun kral anlamadım valla işaretleseydin keşke

Ukhai

80+ Bronze
Yurtiçi kargo o kadar hayvanca getiriyor ki kargoları anlatamam. Geçen hafta indirimde olan ram'ı satın almıştım kutusu affedersiniz ama ebesini tersten görmüş. Ondan öncede 1TL'ye satılan mouse'u satın almıştım yine aynı şekilde kutu paramparça vaziyette geldi.2-3TL fark verip MNG'den almaya çalışıcam.

Laurion

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtiçi kargo o kadar hayvanca getiriyor ki kargoları anlatamam. Geçen hafta indirimde olan ram'ı satın almıştım kutusu affedersiniz ama ebesini tersten görmüş. Ondan öncede 1TL'ye satılan mouse'u satın almıştım yine aynı şekilde kutu paramparça vaziyette geldi.
Kesinlikle katılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@SadeceSeyf Düşünceniz nedir? Anormal bir durum yoksa iade ile uğraşmayacağım, sizce ne yapmalıyım?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Arkadaşlar incehesap üzerinden geçtiğimiz gaming gecesinde xfx 6600 xt ekran kartı aldım. Kargo az önce elime ulaştı, paketi açtım kutuda hafif bir göçüklük vardı. Ekran kartını paketinden çıkarıp hasar var mı diye kontrol ettim ve ekteki durumla karşılaştım. Bu ürün hasarlı mıdır, ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Kutuları açarken bir sıkıntı çıkarsa diye video kaydına almıştım.
Herhangi bir sorun görünmüyor. PC ye takıp denediniz mi?

Laurion

80+
Doğrusu bilgisayarı yeni topluyorum, maalesef elimde bir sistem bulunmuyor. Bu yüzden deneme fırsatım olmadı.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Yurtiçi kargo o kadar hayvanca getiriyor ki kargoları anlatamam. Geçen hafta indirimde olan ram'ı satın almıştım kutusu affedersiniz ama ebesini tersten görmüş. Ondan öncede 1TL'ye satılan mouse'u satın almıştım yine aynı şekilde kutu paramparça vaziyette geldi.2-3TL fark verip MNG'den almaya çalışıcam.
Hocam bir tek yurtiçi kargo değil Trendyol express de öyle kendimden biliyorum paketleri alırken üzerinde kırılabilir etiketi olan kutuları yere fırlattıklarını çoğu kargo şirketi öyle.

Ukhai

80+ Bronze
Hocam bir tek yurtiçi kargo değil Trendyol express de öyle kendimden biliyorum paketleri alırken üzerinde kırılabilir etiketi olan kutuları yere fırlattıklarını çoğu kargo şirketi öyle.
Doğrudur hocam. Ben genelde ürünlerimin hepsini amazondan almaya çalışıyorum Kolay Gelsin firması gerçekten işini güzel yapıyor hem erken getiriyor hem de kutularda hiçbir eziklik olmuyor. Fakat diğerleri dediğiniz gibi felaket.

Top Bottom