Nice shot my friend o784 buldum ben
84 yazdım ben de 4 veya 5. Dakikada yazdım cevabı daha erken yazan var mıdın 2. Dakikada yazdım yanlış değilse
2-3 arası attım ben de hayırlısı kuzenimin kartı kötü ona verirdim84 yazdım ben de 4 veya 5. Dakikada yazdım cevabı daha erken yazan var mıdın
İlk doğru cevaba.valla beler sizden gordum bende 84 yazdim.
umarim ilk yazana vermiyordur da sansli olan kazaniyordur
oyle olsaydi belirtirdi bence mouse cekilisinde yaptigi gibiİlk doğru cevaba.
Nasıl yani bu hep böyle zaten ilk dogru cevapoyle olsaydi belirtirdi bence mouse cekilisinde yaptigi gibi
razer mouse cekilisinde dedi ki, bu mouseu cekilisle vermicem ilk dogru yazana vericem dedi. ardindan ekran kartini cekilis yapicaz dedi.Nasıl yani bu hep böyle zaten ilk dogru cevap
Allah allah ben kacırmısım o zaman bende hep ilk dogru veren zannediyordum hahasdhrazer mouse cekilisinde dedi ki, bu mouseu cekilisle vermicem ilk dogru yazana vericem dedi. ardindan ekran kartini cekilis yapicaz dedi.
bundan bi onceki cekiliste kanka iste. oyle demisti rtx 2060 i510400 sistem vardi ya o zamanAllah allah ben kacırmısım o zaman bende hep ilk dogru veren zannediyordum hahasdh
Dediğinden gram anlamadımrazer mouse cekilisinde dedi ki, bu mouseu cekilisle vermicem ilk dogru yazana vericem dedi. ardindan ekran kartini cekilis yapicaz dedi.