Neler Yeni

Ekran kartı stok derdi

Semix59

80+ Silver
Fiyatı artan bir şey kolay kolay düşmez.
Her sene aralıksız artan fiyatlar bu sene mi düşecek?
Kanka şöyle düşün herşeyin fiyatı her yıl ekonomi leş olduğu için artıyor. Ekran kartı fiyatları da aynen o şekilde yavaş yavaş artacaktı. Ama mining çıkınca %400 fiyatlar arttı. İlk kez oldu bu olay. Ve böyle artmasınıda bir nedene bağlayabiliyoruz yani.

rookie27

80+ Gold
Fiyatı artmayan bir şey?
Amazonda hala aynı fiyatlarında satılıyor eğer stok sorunları düzelirse amazondan aynı fiyatlara alabilirsiniz kartları.
Geçen seneki ekran kartı fiyatları ile bu sene aynı mı? Bende kaç ay önce sordum bekle dediniz her zamanki gibi aynı sistemi çok daha pahalıya almak zorunda kaldım artık bekle stok sorunu çözülecek yok şu olacak bu olacak cidden yeter be hocam yani yanlış anlama sana demiyorum ama böyle yapa yapa durum daha kötüye gidiyor

2mApoo

80+ Silver
Bir kere eski fiyatlara düşmeyecek diyen arkadaşlar nereden biliyor. Stok sorunu miningciler yüzünden böyle.Mining yavaş yavaş kazandırmamaya başlarsa stoklar düzelecektir.
Bana TC sınırları içersinde fiyatı birkaç yıl sonra hatrı sayılır derecede düşen 3 ürün göster,
Forumu bırakmayan en ...........

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,752
İsim
Eren Yeager
Geçen seneki ekran kartı fiyatları ile bu sene aynı mı? Bende kaç ay önce sordum bekle dediniz her zamanki gibi aynı sistemi çok daha pahalıya almak zorunda kaldım artık bekle stok sorunu çözülecek yok şu olacak bu olacak cidden yeter be hocam yani yanlış anlama sana demiyorum ama böyle yapa yapa durum daha kötüye gidiyor
Alabilir hocam ben ona karışamam
3060'ı amazondan 4300TL'e aldım 10000TL'ye satıldığı zamanlar amazon aynı fiyatına satıyor

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mining kazandırmamaya başlarsa, stok sorunları düzelirse diye diye bu zamana kadar ekran kartı alamayan çok kişi var. Evet fiyatlar saçma sapan yüksek ve stok sorunu düzelirse aynı fiyattan bir ihtimal satılabilir ama bunun garantisini kim verebilir? Her sene en küçüğünden en büyüğüne bir çok şeyin fiyatı yükseliyor. Tahmin üzerine kurulu düşünceleri bırakıp gerçekçi olalım bence. Parası olan alsın ekran kartını paşa paşa kullansın.

Semix59

80+ Silver
Bana TC sınırları içersinde fiyatı birkaç yıl sonra hatrı sayılır derecede düşen 3 ürün göster,
Ya kanka diyorum ya işte hiç ekran kartları haricinde bu kadar zamlanan bişey oldumu? Olmadı. Bir nedeni de var. Neden ortadan kalkınca ucuzlar.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
ucuzlamak zorunda yoksa piyasaya bir çok ekran kartı üremine girmek isteyen kişi olacak buda amd ve nvidia nın işine gelmez mining bir yere kadar mining sürekli para kazandırsaydı bunu kartı üretenler yapar kimseye satmazdı mining saçmalığı her zaman karın doyurmaz

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Ürün gösteremem.
Lakin düşen bazı manevi şeyleri gösterebilirim.
Ama konu ile alakasız olur.
Türkiye de yaşıyorsun.
Hayata Hardcore modda başlıyorsun.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Kanka. Sana çok kısa bir laf söyleyeyim. Bundan ne demek istediğimi anla. Türkiyede yükselen bir şeyin fiyatı ne zaman düştü? Hiçbizaman reis :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Arkadaşlar bundan aylar önce ekran kartı stokları ne zaman yenilenir diye yeniden yorum açmıştım haziranda veya temmuzda kesin düzelir diyenler çok olmuştu lakin eylül ayına girdik halen bi düzelme yok eth tam aksine daha da yükseliyo tahmini veya kesin ne zaman yenilenir ekran kartı stokları bide fiyatları eth düştüğü için ekran kartı fiyatlarıda düşer mi ?
Bunun cevabını kimse veremez. Soru maalesef saçma.

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
bitcoin ne zaman ayı sezonuna girer o zaman kazım yapılan alt coinler de çakılırsa seri kartları satar miningciler :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Stoklar düzeliyor gibi oldu da , bu ay yine eridi hepsi. Şuan piyasada yine kart yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,115
Son üye
furkaniz
Top Bottom