Neler Yeni

Ekran kartı stok derdi

Maeve Wiley

80+ Bronze
Gökten pembe kar yağdığı zaman düzelicek.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Kart fiyatları yurt dışında bu kadar pahalı değil kardeşim oradaki satıcılar çip krizi vs gibi durumlardan fırsat bilip zam üstüne zam yapmıyor 32 yaşındayım ülkemizde yapılan zammın geri alındığını daha görmedim sadece geçici süreli indirimler olur kart alacaksan al bu fiyatlar düşmez. Kurumsal bir firmada çalışıyorum ve firmadaki uzmanlar çip krizinin 2023 yazına kadar devam edebileceğini öngörüyor bu adamlar Türk olsaydı inanmazdım ama Türk değiller o yüzden dogruluk payı yüksek bu yüzden ekran kartından tut otomobile kadar herşeyin fiyatı sürekli artacaktır canım ülkemizde sana tavsiyem alacağını şimdiden al yoksa ileride daha pahalıya alırsın

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
1. Vergiler düşürüldüğü zaman ve ithalatçı çok daha fazla kar etmekten vazgeçtiği zaman fiyatlar düzelir, tabii mümkün değil. (TR'ye özel madde)
2. Çip krizi denilerek artan teknoloji fiyatları, nasıl olacaksa çip krizi biterse düzelecekmiş. (Dünyanın inandığı yalan)
3. Pandemi yüzünden dünyanın çoğu yerinde insanlar evlere kapanıyor, sonuç olarak daha çok PC veya konsol alınıyor. Böylece talebe yetişemeyen üreticiler fiyat artırır.

Top Bottom