Neler Yeni

Ekran Kartı şu kısmı tamir edilebilir mi?

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Selamlar arkadaşlar ekran kartımın şu kısmı hasar gördü orda boya var sandık ve kazıdım sonra bir parça düştü ve kart çalışmadı yani görüntü vermedi 500TL gibi bir fiyata tamir dediler ama neden kendin yapmıyorum? :D şimdi fotoğrafı bırakıyorum.

İnce bir lehim vs yapsak düzelmezmi bakır görünüyor orda
IMG_20230521_163701.jpg

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
ekran kartınız güncel ve pahalı bir parça ise bence o topa hiç girmeyin

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartınız güncel ve pahalı bir parça ise bence o topa hiç girmeyin
Değil dostum Asus HD7850 ancak bana tamir görebilirgibi geldi sizce olur mu? Ev imkanlari ile lehim vs yaparım problem değil ama bir BGA makinesine sokamam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
Kart'ı tamir edip satmaya kalkarsanız 500Tl ye satılmaz siz deneyin şansınızı :)

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
:) bende sizin gibiyim

Can...

80+ Platinum
Selamlar arkadaşlar ekran kartımın şu kısmı hasar gördü orda boya var sandık ve kazıdım sonra bir parça düştü ve kart çalışmadı yani görüntü vermedi 500TL gibi bir fiyata tamir dediler ama neden kendin yapmıyorum? :D şimdi fotoğrafı bırakıyorum.

İnce bir lehim vs yapsak düzelmezmi bakır görünüyor orda Alıntıyı görüntüle
yol çekeceksin hocam bu arada önceden yine benzer işlem görmüş

ConquerorXIV

80+ Gold

İnce bir lehim vs yapsak düzelmezmi bakır görünüyor orda Alıntıyı görüntüle
profesyonel kart tamiri yapan bir yere verin

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Gerçekte fotoğrafta göründüğünden daha küçük olduklarını düşünürsek devre kartındaki bu yollara lehim atmak çok zor iş, baya ince işçilik lazım. Hani çok büyük olsalar çok rahat lehim atılırdı. Tamire versen de söylendiği gibi verilen tamir parasına değer mi düşünmek lazım.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Hocam boya sandık parça düştü diyorsun sonra neden kendim yapmayayım diyorsun :D Elektronik tamir yapmış biri yapabilir, yolları eriye doğru az daha kazınıp köprü yapılır, eksik parça da tamamlanır.

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
yol çekeceksin hocam bu arada önceden yine benzer işlem görmüş
Ince bakır kablo alıp o yolları lehim ile birbirine birlestirebilirsin
profesyonel kart tamiri yapan bir yere verin
Hocam boya sandık parça düştü diyorsun sonra neden kendim yapmayayım diyorsun :D Elektronik tamir yapmış biri yapabilir, yolları eriye doğru az daha kazınıp köprü yapılır, eksik parça da tamamlanır.
Gerçekte fotoğrafta göründüğünden daha küçük olduklarını düşünürsek devre kartındaki bu yollara lehim atmak çok zor iş, baya ince işçilik lazım. Hani çok büyük olsalar çok rahat lehim atılırdı. Tamire versen de söylendiği gibi verilen tamir parasına değer mi düşünmek lazım.
Arkadaşlar, Yol çekme işleminden bahsedebilir misiniz yada yapabileceğim bir yöntem video bırakın bende ekran kartı tamir ediyorum ancak böyle bişiyle ilk defa karşılaştım . Beni bilgilendirin :D

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar, Yol çekme işleminden bahsedebilir misiniz yada yapabileceğim bir yöntem video bırakın bende ekran kartı tamir ediyorum ancak böyle bişiyle ilk defa karşılaştım . Beni bilgilendirin :D
hocam çok incelik ister işlemin adından oraya bir sıvı döküp uv ışınla dondurman vs lazım kablolar deymesin diye zahmetli yani tecrübe olsun dersen dene ama zor yani baya işçilik ister

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,941
Üyeler
162,583
Son üye
leonshawty
Top Bottom