Neler Yeni

Ekran Kartı şu kısmı tamir edilebilir mi?

ConquerorXIV

80+ Gold
Arkadaşlar, Yol çekme işleminden bahsedebilir misiniz yada yapabileceğim bir yöntem video bırakın bende ekran kartı tamir ediyorum ancak böyle bişiyle ilk defa karşılaştım . Beni bilgilendirin :D
zaten kazıyarak kötü yapmışsın daha önce eline havya almadıysan geri dönülemez duruma sokarsın kartı hiç elleme.

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
zaten kazıyarak kötü yapmışsın daha önce eline havya almadıysan geri dönülemez duruma sokarsın kartı hiç elleme.
Reis havya vs sıkıntı değil hem elektrikçiyim hemde Bios chipleri entegreleri tamir edebiliyorum sıkıntı yok kazıyanda ben değilim aslında ama :D kısaca ben kazıdım dedim uzun orası biraz son durum bu şimdi ne yapabiliriz ince bir işçilik ve ince lehimler yaparım problem olmaz asıl problem nasıl çözeceğiz

ConquerorXIV

80+ Gold
Reis havya vs sıkıntı değil hem elektrikçiyim hemde Bios chipleri entegreleri tamir edebiliyorum sıkıntı yok kazıyanda ben değilim aslında ama :D kısaca ben kazıdım dedim uzun orası biraz son durum bu şimdi ne yapabiliriz ince bir işçilik ve ince lehimler yaparım problem olmaz asıl problem nasıl çözeceğiz
görselde gözüktüğü kadarıyla yol çekilmesi lazım ve kopan komponent montajı da sıkıntı onun için sıcak hava ile yapmak gerek bir de görsel de yolun altında kabarmış bölge var oraya ne olduğunu tam anlamadım ama profesyonel kart tamir edenler için bile kurtarılması zor bir kart

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
görselde gözüktüğü kadarıyla yol çekilmesi lazım ve kopan komponent montajı da sıkıntı onun için sıcak hava ile yapmak gerek bir de görsel de yolun altında kabarmış bölge var oraya ne olduğunu tam anlamadım ama profesyonel kart tamir edenler için bile kuratarılması zor bir kart
Büyük ihtimalle orayada yol çekilmiş,aklımda şöyle bir fikir var incecik bir lehim oluşturup arasına incecik bak o 2 bakır arasındaki yollara koysam düzelir mi? Bunlar sonuçta bakır teller bildiğim kadarıyla okadar ince değiller denenirmi? Ne diyorsun?

ConquerorXIV

80+ Gold
Büyük ihtimalle orayada yol çekilmiş,aklımda şöyle bir fikir var incecik bir lehim oluşturup arasına incecik bak o 2 bakır arasındaki yollara koysam düzelir mi? Bunlar sonuçta bakır teller bildiğim kadarıyla okadar ince değiller denenirmi? Ne diyorsun?
lehim ile olmaz ince tel ile yapman lazım. bence hiç girme o riske tamirciye ver.

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
lehim ile olmaz ince tel ile yapman lazım. bence hiç girme o riske tamirciye ver.
Reis kartın parası kadar para istiyorlar Yaw valla onu verene kadar yenisi alırım maksat yeni şeyler tecrübe etmek bı 230V bakır kablo ile şansımı denerim denemeye ama emin olamiyorum

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Selamlar arkadaşlar ekran kartımın şu kısmı hasar gördü orda boya var sandık ve kazıdım sonra bir parça düştü ve kart çalışmadı yani görüntü vermedi 500TL gibi bir fiyata tamir dediler ama neden kendin yapmıyorum? :D şimdi fotoğrafı bırakıyorum.

İnce bir lehim vs yapsak düzelmezmi bakır görünüyor orda Alıntıyı görüntüle
ekran kartı tamircileri var hepsine güvenme. İyi bir tamirci bul göster belki yaparlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı tamircileri var hepsine güvenme. İyi bir tamirci bul göster belki yaparlar.
ben lehim işlerinden anlayan biriyim ama bu sorun lehimle falan olacak bir şey değil zaten yollarda pek hasar gözükmüyor gibi. Yani elbet bir sorunu vardır işi anlayana vermek en doğrusu olur.

Necmer

80+
Arkadaşlar, Yol çekme işleminden bahsedebilir misiniz yada yapabileceğim bir yöntem video bırakın bende ekran kartı tamir ediyorum ancak böyle bişiyle ilk defa karşılaştım . Beni bilgilendirin :D
youtubeye red pcb tamiri yazarsan bulabilirsin diye düşünüyorum g403 çift basma sorunu var diye switchlerini sökerken aynı bakır yolunu kaldırdıydım başka bir bakır kablo ile birleşitirerek çalıştırdım

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
youtubeye red pcb tamiri yazarsan bulabilirsin diye düşünüyorum g403 çift basma sorunu var diye switchlerini sökerken aynı bakır yolunu kaldırdıydım başka bir bakır kablo ile birleşitirerek çalıştırdım
Bakıyorum hocam Teşekkür ederim

Top Bottom