Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
Arkadaşlar bu driver meselesinden pek anlamıyorum yardım eder misiniz görseldeki sayı benim mevcut driverim mı oluyor? Değilse nereden bakabilirim? ve güncel midir?
Radeon Software üzerinden bakın.Arkadaşlar bu driver meselesinden pek anlamıyorum yardım eder misiniz görseldeki sayı benim mevcut driverim mı oluyor? Değilse nereden bakabilirim? ve güncel midir?
Alıntıyı görüntüle
o yüklü ve sürücü güncel 20.12.1 diyor fakat anlamadığım bu uyulamanın sürümü mü ekran karrtının mı?amd radeon software uygulamasını indir dostum oradan kontrol edebilirsin sürücülerini.
bakıyorum 20.12.1 güncel diyor fakat amd nin sitesine girince de son sürümü 21.1.1 olarak gösteriyorAMD Radeon Software indir. Masaüstüne sağ tıkla orada çıkana gir sağ üstte güncelleme geldiği zaman görünecektir.![]()
Baktim güncel diyor fakat amdnin sitedinden baktiğimda güncel olmadiğini görüyorum. Acaba softwardaki sürüm uygulamanin sürümü olabilir mi?Radeon Software üzerinden bakın.
Bende de aynı şey söz konusu, kararlı hale gelene kadar uygulama güncelleştirmeyi göstermiyor sanırsam.Baktim güncel diyor fakat amdnin sitedinden baktiğimda güncel olmadiğini görüyorum. Acaba softwardaki sürüm uygulamanin sürümü olabilir mi?
Çok saçma benim sürücüm en son 2020 nin 4. Ayında yüklenmişBende de aynı şey söz konusu, kararlı hale gelene kadar uygulama güncelleştirmeyi göstermiyor sanırsam.
Benimki aralıkta yüklenmiş, sizinkinde sıkıntı var o zaman.Çok saçma benim sürücüm en son 2020 nin 4. Ayında yüklenmiş
Sizin kart nedir?Benimki aralıkta yüklenmiş, sizinkinde sıkıntı var o zaman.
Laptop, Ryzen 5 3500U.Sizin kart nedir?