Ekran Kartı sürücüm güncel mi

Huseyinatik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Arkadaşlar bu driver meselesinden pek anlamıyorum yardım eder misiniz görseldeki sayı benim mevcut driverim mı oluyor? Değilse nereden bakabilirim? ve güncel midir?
Ekran Alıntısıwerwrw.PNG

amd radeon software uygulamasını indir dostum oradan kontrol edebilirsin sürücülerini.

AMD Radeon Software indir. Masaüstüne sağ tıkla orada çıkana gir sağ üstte güncelleme geldiği zaman görünecektir. :)

Radeon Software üzerinden bakın

amd radeon software uygulamasını indir dostum oradan kontrol edebilirsin sürücülerini.
o yüklü ve sürücü güncel 20.12.1 diyor fakat anlamadığım bu uyulamanın sürümü mü ekran karrtının mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD Radeon Software indir. Masaüstüne sağ tıkla orada çıkana gir sağ üstte güncelleme geldiği zaman görünecektir. :)
bakıyorum 20.12.1 güncel diyor fakat amd nin sitesine girince de son sürümü 21.1.1 olarak gösteriyor

Baktim güncel diyor fakat amdnin sitedinden baktiğimda güncel olmadiğini görüyorum. Acaba softwardaki sürüm uygulamanin sürümü olabilir mi?
Bende de aynı şey söz konusu, kararlı hale gelene kadar uygulama güncelleştirmeyi göstermiyor sanırsam.

Geri