Neler Yeni

Ekran Kartı Sürücüsü Kendini Sildi AMD EKRAN KARTI ALMAYIN !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CanCel

80+ Silver
şuan 1050 var ama memnun değilim amd yazılımları daha güzeldi. önceden 5600xt vardı şimdi yeni 6500xt aldım gelmesini bekliyorum.
hayırlı olsun klavye ve mousen ney onu da merak ettim

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
En fazla ekran kartı sürücüsü çöker ve o sırada bir hata mesajı verir. Sürücü güncellemesini ''kendini sildi, şimdi yeniden yüklüyor'' gibi algılıyor olmalısın.
Sorun falan hiç bir şey vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan 1050 var ama memnun değilim amd yazılımları daha güzeldi. önceden 5600xt vardı şimdi yeni 6500xt aldım gelmesini bekliyorum.
560 4GB var knk 8 ay daha garantisi var ne istersin üstüne

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,069
İsim
Emre Zengin
Ya böyle bir saçmalık olabilir mi ? ekran kartım RX560 csgo oynuyorum 720p low ayarlarda kullanım 20 30 civarında hatta bazen altında renk doygunluğunu ayarlamak için alt+r yaptım ve oyun dondu ekran gitti monitör kapandı alt tab - windows tuşuna vs bastım ekran açıldı monitör 720p de kaldı ve değiştiremiyorum ayrıca amd yazılımı kendini sildi hayır berbat olduğu için harikiri mi yaptı desem anlamıyorum ya şu anda 1080p monitörü 720p kullanıyorum arkadan amd adrenalin yükleniyor ekran kartı alacak arkadaşlara sesleniyorum sakın hata yapıp AMD ekran kartı almayın işlemcileri güzel ama ekran kartları berbat olabiliyor ( %80 bu hata oluyo) nvidia alın rahat edin diyeceklerim bu kadar
Kurun Amd 20.11.2 WHQL sürümünü probleminiz kalmayacaktır. Ya da sırayla deneyin hangi sürümde driver çökme problemi almıyorsanız onu kalıcı olarak kullanın. Ben sırayla denedim ve bu 20.11.2 sürücüsü stabil olarak çalışıyor. Eğer kuracaksanız kurduktan sonra Windows Update güncelleştirmeleri denetleyince daha yeni amd sürücüsü bulucak onu kurursa eğer driver çakışması olucak onu engellemek içinde şu attığım linkteki Windows aracı ile onu gizleyebilirsiniz.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Kurun Amd 20.11.2 WHQL sürümünü probleminiz kalmayacaktır. Ya da sırayla deneyin hangi sürümde driver çökme problemi almıyorsanız onu kalıcı olarak kullanın. Ben sırayla denedim ve bu 20.11.2 sürücüsü stabil olarak çalışıyor. Eğer kuracaksanız kurduktan sonra Windows Update güncelleştirmeleri denetleyince daha yeni amd sürücüsü bulucak onu kurursa eğer driver çakışması olucak onu engellemek içinde şu attığım linkteki Windows aracı ile onu gizleyebilirsiniz.
Tamamdır hocam yapacağım

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
kanka senin kartında sorun oldu diye AMD almayalım, benim dayımda 1650 vardı 1650'de sorun oldu Nvidia almayalım. ne alalım o zaman?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
kanka senin kartında sorun oldu diye AMD almayalım, benim dayımda 1650 vardı 1650'de sorun oldu Nvidia almayalım. ne alalım o zaman?
Genel olarak amdnin yazılımı çöp desteği yok nvidia o açıdan tertemiz

Dayının kartıyla değiştirim ben

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
Genel olarak amdnin yazılımı çöp desteği yok nvidia o açıdan tertemiz
Nvidia daha stabil fakat amd çöp falan değil knk. Kulaktan duyma bilgilerle markalara sallamayın.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Nvidia daha stabil fakat amd çöp falan değil knk. Kulaktan duyma bilgilerle markalara sallamayın.
Knk kendim kullaniyom :D

Cevremdede aynı sorun var

Cevremdede aynı sorun var
Yazılım iğrenç

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Sende amd kullanıcısısın sende böyle durumlar yaşıyo musun ben yaşamıyorum ama arkadaşlar yaşıyo acaba herkesde mi böyle yoksa bazı kişiler de mi acaba
Ben ALT+R basınca PC format atıyor. hay AMD..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom