Neler Yeni

Ekran kartı sürücüsünü silmek güvenli mi?

Salim YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Salim Yüksel
Ben yeni bir ekran kartı alacağım ama önce eski ekran kartı sürücüsünü silmemiz gerekiyormuş. Önce ekran kartı sürücüsünü silip sonra yeni ekran kartını takarsak bilgisayar yeni ekran kartını otomatikman algılar mı? Algılarsa ekran kartı sürücüsünü otomatikman yükler mi? Yoksa bunları yapmayıp beni siyah ekrana mı atar?

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
mecit burak kılıç
Ben yeni bir ekran kartı alacağım ama önce eski ekran kartı sürücüsünü silmemiz gerekiyormuş. Önce ekran kartı sürücüsünü silip sonra yeni ekran kartını takarsak bilgisayar yeni ekran kartını otomatikman algılar mı? Algılarsa ekran kartı sürücüsünü otomatikman yükler mi? Yoksa bunları yapmayıp beni siyah ekrana mı atar?
hocam silebilirsiniz tekrar indirilebilir birşeydir ekran kartı sürücüsü sorun yaşamazsınız kendisi otomatik yüklemiyor internetten kendiniz sürümü seçip yüklemeniz lazım basit bi kurulumu var devam et devam et devam et diye buarada ddu ile silebilirsiniz driveri

arturo

80+ Silver
Bir şey olmaz. Oto yükleme diye bir şey yok siz yüklüyorsunuz.

Salim YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Salim Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam silebilirsiniz tekrar indirilebilir birşeydir ekran kartı sürücüsü sorun yaşamazsınız kendisi otomatik yüklemiyor internetten kendiniz sürümü seçip yüklemeniz lazım basit bi kurulumu var devam et devam et devam et diye buarada ddu ile silebilirsiniz driveri
Peki ekran kartı driveri yokken nasıl yapıacağız? Görüntü veriyor mu?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Emre Altun

Salim YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Salim Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 2023-06-16.png
    2023-06-16.png
    630.6 KB · Hit: 41

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Emre Altun
Hocam bende temel görüntü bağdaştırıcısı yok, driveri silersek o şey oto olarak mı yükleniyor?
Driver yuklu iken gozukmez hocam o. Sadece driver yokken gorebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,469
Üyeler
167,845
Son üye
cagrain
Top Bottom