FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Arkadaşlar merhaba Xfx rx 570 kullanıyorum boşta 34 yükte %42 %44 fan ayarlarıda furmark ta 80 derece gözüküyor çokmu sizce ? 8 aylık ekran kartı
İdare eder.Arkadaşlar merhaba Xfx rx 570 kullanıyorum boşta 34 yükte %42 %44 fan ayarlarıda furmark ta 80 derece gözüküyor çokmu sizce ? 8 aylık ekran kartı
Biraz fazla.
Yani biraz yüksek ama bir zarar vereceğini sanmıyorum.
İdare eder.
Ama %100 kullanımda direk dibine kadar kullanıyor ve sadee %42 kadar kullanıyor yani fanlar %50 yi bile kullanmıyor denebilir cidden çokmuMsi afterburner üzerinden elle dereceye göre fan ayarı yapın ekran kartı biraz sıcak çalışıyor fan ayarını düzgün yaparsanız etkisi olur.
Hocam laptop olsaydı bu değerler normaldi ama senin masaüstü ve haliyle ısınmayan bir sistemde oynamak hakkın. Değerler bence bi tık yüksek. 70-75 derecelere indirebilirsen güzel olur tam yükte.Arkadaşlar merhaba Xfx rx 570 kullanıyorum boşta 34 yükte %42 %44 fan ayarlarıda furmark ta 80 derece gözüküyor çokmu sizce ? 8 aylık ekran kartı
Hocam ekran kartım %50 fanı bile kullanmıyor o yüzden olabilir mi 50 ye çekince 74 de düşüyor %100 kullanım esnasında ramler de oc li bu aradaHocam laptop olsaydı bu değerler normaldi ama senin masaüstü ve haliyle ısınmayan bir sistemde oynamak hakkın. Değerler bence bi tık yüksek. 70-75 derecelere indirebilirsen güzel olur tam yükte.
Haa hocam pardon ben ona dikkat etmedim. Yük altındayken fanı %50 nin üstüne çıkarın o zaman düşücektir sıcaklık. Ama o sıcaklığı düşürün en en fazla 75 falan olsun.Hocam ekran kartım %50 fanı bile kullanmıyor o yüzden olabilir mi 50 ye çekince 74 de düşüyor %100 kullanım esnasında ramler de oc li bu arada
Haa hocam pardon ben ona dikkat etmedim. Yük altındayken fanı %50 nin üstüne çıkarın o zaman düşücektir sıcaklık. Ama o sıcaklığı düşürün en en fazla 75 falan olsun.
hocam normal oyunlarda da 74 derece iyi midir? sadece furmarkta 80Uzun vadede sıkıntı yaşatır.
50 ye çekince 80 den 73 e iniyorAfterburner dan ayar yap fanlar bi %60 a falan çıksın.