Ekran kartı Tavsiye ve karşılaştırma

Boşver kartı Aga senin kafadan yaşamak istiyorum ben. Önerin nedir :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el zor kanka biraz. Fatura Kestireceğiz çünkü. Kafamda sadece 7900XTX ve yeni kartların kıyaslaması vardı hangi diye. Onu düşünüp duruyordum
ikiside üzmez hocam hangisini hızlı elinizden çıkarabileceğinizi düşünüyorsanız onu alın günümüzde hala 6800xt alınıyorsa bunlarda alınır herhalde 😀

Arkadaşlar Merhaba. Yeni bir sistem topluyoruz. Son parçamız Ekran Kartı kalmıştı. Sapphire Rx 7900 XTX kart düşünüyorduk. Fakat yeni kartlar çıktı malum sizlere de sorma gereği duydum. Alıp kullanan arkadaşlarımız varsa Tercihen hangi kartları almalıyız. Yoksa 7900 XTX e o parayı vermelimiyiz ?
Bütçe 10 yazıyor fakat tam bütçeyi anlayamadım.

Ne olursa olsun bu saatten sonra 7000 serisine para vermek mantıksız 7000 serisini çöp etti adamlar..

Ne olursa olsun bu saatten sonra 7000 serisine para vermek mantıksız 7000 serisini çöp etti adamlar..
kanka 7800xt kullanıyorum hala çöp olan bir tarafı yok?

7000 serisi çöp olmadı 9000 serisi çok iyi ben 7800xt kullanıyorum insanlar RT konusunda haklılar fakat abartılacak kadar kötü performans vermiyor RT kısmında.

Bütçe 10 yazıyor fakat tam bütçeyi anlayamadım.
Anlaşılmayacak bir durum yok aga. 7900xtx 44 kağıt. yeni çıkan kartlar da ortalama belli

7000 serisi çöp olmadı 9000 serisi çok iyi ben 7800xt kullanıyorum insanlar RT konusunda haklılar fakat abartılacak kadar kötü performans vermiyor RT kısmında.
Vram birinin 16 birinin 24 nerdeyse 10gb lik bellek farkı var birde... Yeni Teknolojiye niye düşük bellek koyarlar ki anlamış değilim

Anlaşılmayacak bir durum yok aga. 7900xtx 44 kağıt. yeni çıkan kartlar da ortalama belli

Vram birinin 16 birinin 24 nerdeyse 10gb lik bellek farkı var birde... Yeni Teknolojiye niye düşük bellek koyarlar ki anlamış değilim
Hocam size şöle anlatayım bu arada rx 7900 xtx veya rtx 5070 ti düşünün.
1747953134116.webp

Fark böle gözüksede bazı oyunlarda 5070 ti bazı oyunlarda rx 7900 xtx önde olacaktır. Fakat teknoloji açısından düşünürsek rx 7900 xtx de olan fsr 3 cidden iyi değil. Fsr 4 eğer 7000 serisine gelirse 7900 xtx 5070 ti ın önünde olacaktır. Mesela 20 oyun diyelim 11 oyunda 5070 ti 9 oyunda rx 7900 xtx alacaktır gibisinden arasındaki fark bu. Yani teknoloji.

1747953253349.webp

Buda 4k farkları.

Boşver kartı Aga senin kafadan yaşamak istiyorum ben. Önerin nedir :D

ikinci el zor kanka biraz. Fatura Kestireceğiz çünkü. Kafamda sadece 7900XTX ve yeni kartların kıyaslaması vardı hangi diye. Onu düşünüp duruyordum
Önerim 5070ti kanka hem rt hemde dlss ve bilmediğim ama oyunlarda hiçbir işine yaramayacak birkaç teknolojisi amd den daha iyi olduğu için öneriyorum bu kartı. 7900xtx de sağlam kart. Eşit güçteler. Mesela dlss rt falanla işin yokmuş da senin o zaman 7900xtx tercih edebilirsin keyfine kalmış kankam🤗

Çöp olmadı kanka. Adamın istekleri doğrultusunda bir kart ve çok güçlü bir kart 7900xtx. Yani alabilir
Ama 9000 serisi alırdım ben olsam çünkü o da benim isteklerim doğrultusunda bir kart😃

Önerim 5070ti kanka hem rt hemde dlss ve bilmediğim ama oyunlarda hiçbir işine yaramayacak birkaç teknolojisi amd den daha iyi olduğu için öneriyorum bu kartı. 7900xtx de sağlam kart. Eşit güçteler. Mesela dlss rt falanla işin yokmuş da senin o zaman 7900xtx tercih edebilirsin keyfine kalmış kankam🤗

Çöp olmadı kanka. Adamın istekleri doğrultusunda bir kart ve çok güçlü bir kart 7900xtx. Yani alabilir
Ama 9000 serisi alırdım ben olsam çünkü o da benim isteklerim doğrultusunda bir kart😃
7900xtx çok güçlü bir kart evet 7900xt kullandım daha önce. Sırf İnat ne biliyor musun şu tükürdüğümün VRam ini 16 yapmışlar ya kıl oldum iyice. 7900 ün 24gb Vram i var. Dlss falan rt pek önemli değil benim için cidden. Kaç tane uygulama destekleyecek veya oyun. Bir yandan 9000 serisi ile kıyaslamamda ki FSR durumu. Buna rağmen 7900 gene beni çekiyor. Güncelleme ile bir şeyler yapabilirler mi acaba diye...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,026
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri