Neler Yeni

Ekran Kartı Tavsiyesi

mixproo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
halil ibo
merhaba ben apu sistem aldım bundan 2 3 sene önce ekran kartı takmak istiyorum sizce hangi ekran kartı benim için en uykunu olur ?

Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı

ASRock A320M HDVR4 2DDR4 4SATA3 mATX AM4 Anakart

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Hamza Ziya Üstün
Pek çok video var hocam sıkıntı olmaz sadece usb belleğe ihtiyacınız olabilir. Parçaları değişmişken temiz format da atarsınız. Anakart sitesinden güncel biosu indirip zip dosyasından çıkarıp fat32 olarak biçimlendirilmiş usb belleğin içine atacaksınız. Sonra pc yi kapatıp tekrar açarken f2 ya da del tuşuna sürekli bas çek yapacaksınız bios açılacak. Ordan da instant flash sekmesine girip güncellemeyi yapacaksınız. Şu videoda 2. Dakikadan itibaren anlatıyor ordaki gibi yapacaksınız.

mixproo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
halil ibo
Pek çok video var hocam sıkıntı olmaz sadece usb belleğe ihtiyacınız olabilir. Parçaları değişmişken temiz format da atarsınız. Anakart sitesinden güncel biosu indirip zip dosyasından çıkarıp fat32 olarak biçimlendirilmiş usb belleğin içine atacaksınız. Sonra pc yi kapatıp tekrar açarken f2 ya da del tuşuna sürekli bas çek yapacaksınız bios açılacak. Ordan da instant flash sekmesine girip güncellemeyi yapacaksınız. Şu videoda 2. Dakikadan itibaren anlatıyor ordaki gibi yapacaksınız.
çok teşekkür ederim

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Hamza Ziya Üstün
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden. Ekran kartına karar verdiniz mi?

mixproo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
halil ibo
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden. Ekran kartına karar verdiniz mi?
hocam ekran kartında hala kararsızım şimdi gruptan alsam herkes bir olmuyor son paramı da kaptırmak istemem kardeşimle topluyorum onun lafını da hiç çekemem ama şu sahibinden sayfasındaki ilanlar nasıl sizce 2060 ve bi altındaki https://gpuworldturkiye.sahibinden.com/
Mesaj otomatik birleştirildi:

veyahut size attığım ekran kartını alacağım galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

gruba katılma isteği yolladım bu arada onaylanmasını beklyorum

Son düzenleme:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bana attığınızı almayın hocam. Nerede oturuyorsunuz? İsterseniz özelden grup yöneticilerinin numaralarını atayım WhatsApp tan direk kendiniz sorun.

Top Bottom