Burak isler
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar elimde ryzen 3 3300x işlemci var ve 165 Hz monitörüm var Maximum ve minimum ekran kartı tavsiyelerinize ihtiyacım var stoklar yenilenirse almayı planlıyorum
bu zamanda alınmaz. stokların gelmesini bekleArkadaşlar elimde ryzen 3 3300x işlemci var ve 165 Hz monitörüm var Maximum ve minimum ekran kartı tavsiyelerinize ihtiyacım var stoklar yenilenirse almayı planlıyorum
Stoklar yenilenirse dedim reis ins bende anca alırım o zamana hangi kartı tavsiye edersinizbu zamanda alınmaz. stokların gelmesini bekle
bütçe ?Stoklar yenilenirse dedim reis ins bende anca alırım o zamana hangi kartı tavsiye edersiniz
bütçe?Arkadaşlar elimde ryzen 3 3300x işlemci var ve 165 Hz monitörüm var Maximum ve minimum ekran kartı tavsiyelerinize ihtiyacım var stoklar yenilenirse almayı planlıyorum
Gtx 1660 Super falan olabilir.Arkadaşlar elimde ryzen 3 3300x işlemci var ve 165 Hz monitörüm var Maximum ve minimum ekran kartı tavsiyelerinize ihtiyacım var stoklar yenilenirse almayı planlıyorum
bütçe ?
b
bütçe?
Bütçeniz
1660 Tİ olur.
cevaplarınız için teşekkür ederim r5 5600x 3060ti kullanıyorum şu andaGtx 1660 Super falan olabilir.
Hocam 8 ay olmuşcevaplarınız için teşekkür ederim r5 5600x 3060ti kullanıyorum şu anda
ülkeye göre normal değilmi anca alabildimHocam 8 ay olmuş. Siz de sağ olun.
Ahahaülkeye göre normal değilmi anca alabildim![]()
eyvallah teşekkürlerAhahahayırlı olsun güle güle kullanın
![]()