Ekran kartı tavsiyesi

Reaksiyon skoru
6
merhaba arkadaşlar galax 1660s almayı düşünüyorum ama YouTube de şöyle bir videi gördüm
yorumlara bakinca kartın oyundaki performansı iyi sıcaklıkta değeride iyi ama videoda fanlar düşük değerde iken dur kalk yapıyor bu kronik bir sorun mu yoksa kartın bir özelliğimi yada şans işimi?

Böyle bir sorunu dile getiren ilk kişisin kronik bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Galax ın kronik bir problemi yok, elektronik şans işi diye boşuna denmiyor.

merak etmeyin her şey kontrol altında.

Normal, modeli kendini öyle farklı kılıyo

Galax ın kronik bir problemi yok, elektronik şans işi diye boşuna denmiyor.
yorumlara bakınca bir takım kişide bu sorun var diyor ayrica yabancı kanallarda da böyle videolar var açikçası biraz endişelendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal, modeli kendini öyle farklı kılıyo
ama kart dur kalk yapması bir ariza mı yoksa bir enerji tasarrufu mu orası biraz meçhul

yorumlara bakınca bir takım kişide bu sorun var diyor ayrica yabancı kanallarda da böyle videolar var açikçası biraz endişelendim

Yani şansa dedikte, bu şans 1 kişiye çıkmıyor, milli piyangomu bu mübarek. Markalar ürünümde kusur olmaz deseydi garanti diye bir şey olmaz dı. Bir sorun olursa verirsin garantiye, biz bu kartı forumda 100 lerce kişiye önerdik bir sorun görmedik.

yavaş hızlarda arada bir durduruyor sıcaklık düştüğü için. ısı artınca geri dönüyor.
tam yük altınd bu sıkıntı olmaz.

sa
Yani şansa dedikte, bu şans 1 kişiye çıkmıyor, milli piyangomu bu mübarek. Markalar ürünümde kusur olmaz deseydi garanti diye bir şey olmaz dı. Bir sorun olursa verirsin garantiye, biz bu kartı forumda 100 lerce kişiye önerdik bir sorun görmedik.
teşekkür ederim alıcam o zaman

Kart 55 derece olunca fan çalışıyor sonra 54 derece oluyor hemen duruyor sonra geri 55 derece oluyor sonra duruyor bu şekilde devam ediyor bence :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama kart dur kalk yapması bir ariza mı yoksa bir enerji tasarrufu mu orası biraz meçhul
Onun modeli öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,845
Üyeler
188,001
Son üye
Theps
Geri