Neler Yeni

ekran kartı temizleme için neler yapmak lazım

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bezle silip fanların yüzeyini, soğutma bloklarını vs diş fırçasıyla temizliyorum.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ekran kartım şu https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1650-super-oc-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ kartı almamdan 3,5 ay geçmiştir ve kart stok halinde 83 leri görüyor bende undervolt ile 65 lere sabitlemiştim fakat şimdi gördüğümde undervolt hatta underclock yapmama rağmen 75 görüyor ve ayrıca kasam yerde ve önü mesh bundan dolayı ekran kartı tozlanmıştır bunu nasıl temizlerim
Normal mi bilmiyorum ama kasada kaç adet fan var bende mesela gtx970amp 256bit var 4gb cyberpunk da 84 dereceyi geçmiyor ve bu overclock lu hali msı after bourner dan ısı sınırınıda sona aldım ama daha ısınmıyor arkadaşlardan bilen çıkarsa belki sıkıntı olabilir gibi geldi bana ama kart hakkında pek bilgim yok açıkçası

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal mi bilmiyorum ama kasada kaç adet fan var bende mesela gtx970amp 256bit var 4gb cyberpunk da 84 dereceyi geçmiyor ve bu overclock lu hali msı after bourner dan ısı sınırınıda sona aldım ama daha ısınmıyor arkadaşlardan bilen çıkarsa belki sıkıntı olabilir gibi geldi bana ama kart hakkında pek bilgim yok açıkçası
84 derece normal bişeymi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

kart çift fanmı benimkisi tek fan

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
84 derece normal bişeymi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

kart çift fanmı benimkisi tek fan
Yok bendeki satılan en iyi 970 lerden olan Zotac gtx970amp core edition 3 fanlı metal kasa

Top Bottom