Neler Yeni

Ekran kartı temizliği

TahinPekmez

80+ Silver
yağsız devre temizleyici satın al içini yıka resmen bir şey olmaz mis gibi olur. işlemcisini bile yıka elini değme hiç. ben öyle yapıyorum. dikkat yağsız olacak

Mert.k

80+ Bronze
Önerebileceğiniz pad termal macun markası var mı? İşlemciyle aynı macunu kullansam olur galiba. Uzun yıllardır laptop ve kasa bakımımi kebdim yapıyorum. Temizlik için yeterli teknik bilgim olduğunu düşünüyorum. Ama ekran kartı hiç açmadım. Dikkat etmem gerekenlrr var mi. Önerebileceğiniz konu video rehber tarzı
Pad uygulaması yapma servise gönder gerekirse piyasadaki padler dandik ve uyumlu değil kartlarla
Mesaj otomatik birleştirildi:

yağsız devre temizleyici satın al içini yıka resmen bir şey olmaz mis gibi olur. işlemcisini bile yıka elini değme hiç. ben öyle yapıyorum. dikkat yağsız olacak
Termal macun ve padlere veda kısaca

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Pad uygulaması yapma servise gönder gerekirse piyasadaki padler dandik ve uyumlu değil kartlarla

Servisi araştırayım. Vatandan almıştım. Vatan bakım yapmıyoruz demişti ondan kendim niyetlendim. Eylül sonu garantisi bitiyor.

TahinPekmez

80+ Silver

tabi canım ben derin temizlkten bahsediyorum. macun pad yenileyeceksin , olmazsa ilk çıkar padi. geri tak

Mert.k

80+ Bronze

TahinPekmez

80+ Silver
Heh öyle olurda adam Garantisi var diyor işte

Olabilir
garanti gel temizleyelim demez ama servise götürsün parayla temizlerler. garanti kapsamına girmez.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Nasıl yani, bunu alıp komple ekran kartına mı dökeyim

TahinPekmez

80+ Silver
Nasıl yani, bunu alıp komple ekran kartına mı dökeyim
ne dökmesi bu sprey kardeşim. fıs fıs sıkacaksın. uzun ince çubuğuda var. elektronik kart devre temizleyici yağsız olandan.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
ne dökmesi bu sprey kardeşim. fıs fıs sıkacaksın. uzun ince çubuğuda var. elektronik kart devre temizleyici yağsız olandan.
İçini açmadan direkt ızgara kısımlarından sıkmalıyım yani

Bilmediğim için*

Ekler

• IMG-20220812-WA0013.jpeg
    IMG-20220812-WA0013.jpeg
    1.2 MB · Hit: 16

TahinPekmez

80+ Silver
İçini açmadan direkt ızgara kısımlarından sıkmalıyım yani

Bilmediğim için*
olmaz öyle temizlik. kendin cesaret edemiyorsan bilen birine temizlettir. kart zaten pahalı. elinden üstünden statik falan kapar bozarsın. ben video izleyerek yaptım.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
olmaz öyle temizlik. kendin cesaret edemiyorsan bilen birine temizlettir. kart zaten pahalı. elinden üstünden statik falan kapar bozarsın. ben video izleyerek yaptım.
İçini açmak sıkıntı hocam. Kartta hafif coilwhine var isittigim kadarıyla. İçini iki üç toz için acarsam garanti gg olur. Bana açmadan bi sekilde icerideki tozlardan kurtaracak bi yöntem lazımdı. O da air compressor ile mümkün sanırsam

TahinPekmez

80+ Silver
İçini açmak sıkıntı hocam. Kartta hafif coilwhine var isittigim kadarıyla. İçini iki üç toz için acarsam garanti gg olur. Bana açmadan bi sekilde icerideki tozlardan kurtaracak bi yöntem lazımdı. O da air compressor ile mümkün sanırsam
güçlü fön makinesi yeterli olacaktır.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]