Yiğit Emre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
2. El rx580 nitro alıcam hangi testleri yapmalıyım ve yaptığım testte sonuçları ne olmalı?
Sadece bu yeterli olur mu nelere dikkat edeyimFurmark 1080p MSAA 0x yap.
Kartın açılıp açılmadığına bak. Açılmışsa alınmasını çok önermem. Bios orjinal mi kontrol et. Eğer editlenmiş bios kurulmuşsa alma. Sonra dediğim ayarlarda min. 10dk Furmark testi yap. Sonucu foruma at, biz değerlendiririz.Sadece bu yeterli olur mu nelere dikkat edeyim
Kanka şimdi orda adama dur ben testi buraya atıcam bekle diyemem yani. Biosun orjinal olup olmadığını nasıl kontrol ederimKartın açılıp açılmadığına bak. Açılmışsa alınmasını çok önermem. Bios orjinal mi kontrol et. Eğer editlenmiş bios kurulmuşsa alma. Sonra dediğim ayarlarda min. 10dk Furmark testi yap. Sonucu foruma at, biz değerlendiririz.
GPU-Z ile. Yani öte başı bir ekran görüntüsü atacaksın. Telefonla okunur bir şekilde çek at. Eğer kartta bir sıkıntı yoksa karşı çıkacağını sanmam.Kanka şimdi orda adama dur ben testi buraya atıcam bekle diyemem yani. Biosun orjinal olup olmadığını nasıl kontrol ederim
Hocam ısı değerlerini biryerden bul ısı değerlerini kontrol et aldığı fps yiKanka şimdi orda adama dur ben testi buraya atıcam bekle diyemem yani. Biosun orjinal olup olmadığını nasıl kontrol ederim
GPU-Z ile. Yani öte başı bir ekran görüntüsü atacaksın. Telefonla okunur bir şekilde çek at. Eğer kartta bir sıkıntı yoksa karşı çıkacağını sanmam.
Şimdi değerleri tam hatırlamıyorum ama muhtemelen doğrudur. Karşılaştır.Bu videoyla karşılaştırayım mı
Sağolun hocam bu saate yardımcı oldunuz.Şimdi değerleri tam hatırlamıyorum ama muhtemelen doğrudur. Karşılaştır.
Rica ederim. Bayramınız kutlu olsun.Sağolun hocam bu saate yardımcı oldunuz.