Ekran kartı furmark testi

Güvenlik etiketleri üstünde ise macun değişimi ile toparlar. Zotac kartların biraz gürültülü çalışma huyları var diye biliniyor. Furmark testini kendiniz yaparken yüksek rpmlerde çalışırken rüzgar sesi dışında rulman sesi gibi sesler var mı bakın. Yoksa eğer, macun değişimi ile makul seviyelere gelir gibi duruyor kart.

Zotac twin edge modeli ise bios sürümü şu olmalı : 94.04.3A.80.23

Kaynak : https://www.techpowerup.com/vgabios/?model=rtx+3070
Teşekkür ederim

Zotaclar traktör gibi çalışıyor genelde. Furmark testindeyken video iste 10. dkdan itibaren atsın 1dklık. Ayrıca furmark 2k teste izin vermez eğer masaüstü ekran ayarları 2k değilse. Monitör 2k desteklemiyorsa direkt çözünürlük 2kya çıkarılamıyor. Nvidia denetim panelinden sentetik olarak 2k çözünürlüğe ayarlaması lazım öncelikle. Bunu da adam 2k test edemiyorum derse diye yazdım.

2. el fiyatları toplayınca biraz yüksek sanki. ederi en fazla 20 bin civarı bence.
Valla 2.el piyasası şun öyleki rx580 e adamlar 25 bin fiyat çekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotaclar traktör gibi çalışıyor genelde. Furmark testindeyken video iste 10. dkdan itibaren atsın 1dklık. Ayrıca furmark 2k teste izin vermez eğer masaüstü ekran ayarları 2k değilse. Monitör 2k desteklemiyorsa direkt çözünürlük 2kya çıkarılamıyor. Nvidia denetim panelinden sentetik olarak 2k çözünürlüğe ayarlaması lazım öncelikle. Bunu da adam 2k test edemiyorum derse diye yazdım.
Teşekkür ederim bekliyorun

Peki bana önerebileceğiniz bı sistem var mı fiyat performans iyi bişey 35 k civarlarında kötü sisteme 23 bin vereceğime 10 daha verim sıfır alım ozaman da baya baktım kararsız kaldım

5060 8gb bir sistem alınabilir, ddr4 platform olur herhalde. 3070li sistemden iyi performans verir ancak 8 gb vramli ekran kartının 2025 yılında kesintisiz performans beklememeniz gerektiğini bilerek almalısınız. Sıfır olması avantaj olacak. Yapay zeka desteği(dlss 4 ve mfg) ve kas gücü olarak da daha iyi olur tabii.

2k testi geldi

5060 8gb bir sistem alınabilir, ddr4 platform olur herhalde. 3070li sistemden iyi performans verir ancak 8 gb vramli ekran kartının 2025 yılında kesintisiz performans beklememeniz gerektiğini bilerek almalısınız. Sıfır olması avantaj olacak. Yapay zeka desteği(dlss 4 ve mfg) ve kas gücü olarak da daha iyi olur tabii.
Düşünüyorum olmazsa öyle yaparım teşekkür ederim

Düşünüyorum olmazsa öyle yaparım teşekkür

Ekler

• 1000007980.webp
    1000007980.webp
    170.2 KB · Hit: 14
Son düzenleme:
Özellikle neden 2k testinin tavsiye edildiği hakkında bir fikrim yok, 2k testi tavsiye eden arkadaşları da alıntılayıp haberdar edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,658
Üyeler
186,766
Son üye
yiğit5454
Geri