Yardım Ekran kartı tutucu önerisi

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
2,814
Bütçe
1999
Ekran kartım için tutucu arıyorum 2k civarına kadar kallavi f/p argb vs ekranlı falan. Önerinizi bekliyorum

vallaha kanka bende bakıyordum fiyatlar çok uçuk geldi tuvalet sifonu vidasi diye bir aparat buldum 20 tl ye eğer öyle rgb falan takıntın yoksa işimi fazlasıyla gördü internette gördüm zaten deneyebilirsin istersen fotoğraf ta koydum
1773336936941.webp

vallaha kanka bende bakıyordum fiyatlar çok uçuk geldi tuvalet sifonu vidasi diye bir aparat buldum 20 tl ye eğer öyle rgb falan takıntın yoksa işimi fazlasıyla gördü internette gördüm zaten deneyebilirsin istersen fotoğraf ta koydum
Alıntıyı görüntüle
yeminlen tam türk aklı ama cuk diye de oturmuş :D

soğutucunun anakartı var

Şunu al geç. 001 versiyonunu ben kullandım, baya iyi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
La olum o karta niye holder koyuyorsun ki zaten aklsdjaskldjasd

Şunu al geç. 001 versiyonunu ben kullandım, baya iyi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La olum o karta niye holder koyuyorsun ki zaten aklsdjaskldjasd
vallaha paketten 2 tane çıktı bir tanesi boşa gideceğine koyayım dedim 3 fanlı model de kart dediğin gibi hafif fazlasıyla da koymam da bir zarar olacağını zannetmiyorum ki 20 tl den bahsediyoruz

Kurşun kalemi istediğin boyuta gelene kadar açıp ucunu bıçakla düzle koy hemde kurşun kalemin baya rengi deseni tasarımı da var güzel olur bence

Geri