Güzel duruyorvallaha kanka bende bakıyordum fiyatlar çok uçuk geldi tuvalet sifonu vidasi diye bir aparat buldum 20 tl ye eğer öyle rgb falan takıntın yoksa işimi fazlasıyla gördü internette gördüm zaten deneyebilirsin istersen fotoğraf ta koydum
Alıntıyı görüntüle
yeminlen tam türk aklı ama cuk diye de oturmuşvallaha kanka bende bakıyordum fiyatlar çok uçuk geldi tuvalet sifonu vidasi diye bir aparat buldum 20 tl ye eğer öyle rgb falan takıntın yoksa işimi fazlasıyla gördü internette gördüm zaten deneyebilirsin istersen fotoğraf ta koydum
Alıntıyı görüntüle
Süpersin yavallaha kanka bende bakıyordum fiyatlar çok uçuk geldi tuvalet sifonu vidasi diye bir aparat buldum 20 tl ye eğer öyle rgb falan takıntın yoksa işimi fazlasıyla gördü internette gördüm zaten deneyebilirsin istersen fotoğraf ta koydum
Alıntıyı görüntüle
keyfe keder boyarsan daha tatlı dururGüzel duruyor
soğutucunun anakartı varvallaha kanka bende bakıyordum fiyatlar çok uçuk geldi tuvalet sifonu vidasi diye bir aparat buldum 20 tl ye eğer öyle rgb falan takıntın yoksa işimi fazlasıyla gördü internette gördüm zaten deneyebilirsin istersen fotoğraf ta koydum
La olum o karta niye holder koyuyorsun ki zaten aklsdjaskldjasdvallaha kanka bende bakıyordum fiyatlar çok uçuk geldi tuvalet sifonu vidasi diye bir aparat buldum 20 tl ye eğer öyle rgb falan takıntın yoksa işimi fazlasıyla gördü internette gördüm zaten deneyebilirsin istersen fotoğraf ta koydum
Alıntıyı görüntüle
vallaha paketten 2 tane çıktı bir tanesi boşa gideceğine koyayım dedim 3 fanlı model de kart dediğin gibi hafif fazlasıyla da koymam da bir zarar olacağını zannetmiyorum ki 20 tl den bahsediyoruzŞunu al geç. 001 versiyonunu ben kullandım, baya iyi.
![]()
Lian Li GB-002 Sarkma Önleyici Ekran Kartı Destek Braketi (G89.GB-002X.00) - incehesap.com
Lian Li GB-002 Sarkma Önleyici Ekran Kartı Destek Braketi (G89.GB-002X.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La olum o karta niye holder koyuyorsun ki zaten aklsdjaskldjasd