Neler Yeni

Ekran Kartı undervolt siyah ekran hatası.

Sobaru33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Kaan
Arkadaşlar merhaba bir kaç gün önce burada ekran kartım ısındığı için bir konu açmıştım ve undervolt yapmamı önermişlerdi. Ben de undervolt yaptım oyunlara girerken siyah ekranda donup kalıyor ve alt f4 yaptığım zaman da bilgisayar donuyor kitleniyor. Bunun çözümü nedir ? Undervolt yaptığım ayarları aşağıdaki görselde mevcut. Ekran Kartım Palit RTX 4070 Super Çift fanlı modeli. Normal olarak benchmark yaptığım zaman Mhz kullanımı 2650 Mhz

Ekler

• aa.png
    aa.png
    1.3 MB · Hit: 25
  • Ekran görüntüsü 2024-10-11 112407.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-11 112407.png
    12.6 KB · Hit: 22

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
a a
4070 kartlar benim bildiğim kadarıyla boostlarken 0.91 volttan aşağısını sevmiyor. Stabil olmadığından çöküyordur +150 gibi biraz daha düşük bir offset verip 0.925-1v arası bir değerden dene bir de

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Undervolt yaparken her zaman test ederek yaparsın veya overclock. Bilinçsizce direk kaydet deyip oyuna girersen tabi hata alırsın. Ayarları bir anda lak diye düşürüp girmeyeceksin bi yere önce mavi ekran siyah ekran veriyor mu diye test etmen gerekir. Ayarları 0 la tek tek azalt veya yükselt her ayar sonrası test et stabil mi diye. Şuanki ayarlarını değiştirerek de yapabilirsin.

Sobaru33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Undervolt yaparken her zaman test ederek yaparsın veya overclock. Bilinçsizce direk kaydet deyip oyuna girersen tabi hata alırsın. Ayarları bir anda lak diye düşürüp girmeyeceksin bi yere önce mavi ekran siyah ekran veriyor mu diye test etmen gerekir. Ayarları 0 la tek tek azalt veya yükselt her ayar sonrası test et stabil mi diye. Şuanki ayarlarını değiştirerek de yapabilirsin.
bu ayarlarda oynadığım bütün oyunlarda değil sadece god of war ragnarok oyununda siyah ekran hatası veriyor, furmark veya heaven benchmark testlerinde herhangi bir yırtılma, mavi ekran veya siyah ekran hatası almıyorum.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
bu ayarlarda oynadığım bütün oyunlarda değil sadece god of war ragnarok oyununda siyah ekran hatası veriyor, furmark veya heaven benchmark testlerinde herhangi bir yırtılma, mavi ekran veya siyah ekran hatası almıyorum.
O zaman değerleri biraz esnet her aldığında esnet başka bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,534
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom