Neler Yeni

Yardım Ekran kartı ve işlemci değişikliği

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Merhabalar arkadaşlar sistemimde Asus Radeon rx590 ve ryzen 5 3600 vardı yarın itibari ile msı gaming z trio 3070 ti ve ryzen 5 5600x takacağım nelere dikkat etmem gerekiyor ve ne yapmam lazım ? Sıvı soğutucum var ana kartım Asus b450m dragon

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Eğer BIOS güncel değilse güncelleyin. Donanımları taktıktan sonra temiz kurulum yapın. Kurulumdan sonra gerekli sürücüleri kurup Windows ayarlarını yaptıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer BIOS güncel değilse güncelleyin. Donanımları taktıktan sonra temiz kurulum yapın. Kurulumdan sonra gerekli sürücüleri kurup Windows ayarlarını yaptıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
Nereden sürücü kurabilirim bir program varmı ve ankartımı aldığımdan beri güncellemedim sanırsam onu nasıl yapacağım ?

L1XUEW3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Özdemir
Instagram
emir.ozdmr55
Merhabalar arkadaşlar sistemimde Asus Radeon rx590 ve ryzen 5 3600 vardı yarın itibari ile msı gaming z trio 3070 ti ve ryzen 5 5600x takacağım nelere dikkat etmem gerekiyor ve ne yapmam lazım ? Sıvı soğutucum var ana kartım Asus b450m dragon
tamamen her şey bittikten sonra pc yi güvenli moda alıp ddu ile şu an ki amd drivrını silip rtx 3070ti ın drivirini kur

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamen her şey bittikten sonra pc yi güvenli moda alıp ddu ile şu an ki amd drivrını silip rtx 3070ti ın drivirini kur
Terimlere biraz yabancıyım hahahaha bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsan çok mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim

Hocam burda eski ekran kartı takılı halde silmeme gerek yok dimi çünkü eski ekran kartımı saatım ve ddu da seçerken amd intel ve nvıdıa var eski kartım amd yeni kart nvidia hangisini seçmem lazım ?

Son düzenleme:

L1XUEW3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Özdemir
Instagram
emir.ozdmr55
Terimlere biraz yabancıyım hahahaha bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsan çok mutlu olurum

Teşekkür ederim

Hocam burda eski ekran kartı takılı halde silmeme gerek yok dimi çünkü eski ekran kartımı saatım ve ddu da seçerken amd intel ve nvıdıa var eski kartım amd yeni kart nvidia hangisini seçmem lazım ?
Bu video ile pc yi güvenli moda al sonra
Bu videoda yapılanların aynısını yap amdyi seç nvdiayi çoktan kurduysan amd ilk sonrada nvdia yi sil yeniden başlatışdıktan sonra amd sürücünü kurabilirsin

Top Bottom