hava sıcak o yüzdenİşlemci i3 12100f boşta 48,Ekran kartı 3060 boşta 45 derece oluyo bundan 2 3 ay öncesine kadar işlemci 38 lerde ekran kartı 35 dercelerdeydi çözümü varmıdır
Hocam havalar sıcak. Macun değişimini ne zama yaptınız? Fan temiz mi?İşlemci i3 12100f boşta 48,Ekran kartı 3060 boşta 45 derece oluyo bundan 2 3 ay öncesine kadar işlemci 38 lerde ekran kartı 35 dercelerdeydi çözümü varmıdır
Hocam işlemci neysede ekran kartı da ısınıyor yani ikisi beraber ısınıyo gözlemliyorum sürekliHocam havalar sıcak. Macun değişimini ne zama yaptınız? Fan temiz mi?
.hava sıcak o yüzden
Macun kurumuş olabilir. Macun tazeleyin.Hocam havalar sıcak da evin içi sıcak değil kışın bile evde petek açtığımız halde böyle değildi 8 ay önce aldım ama fanlar temiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işlemci neysede ekran kartı da ısınıyor yani ikisi beraber ısınıyo gözlemliyorum sürekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Hocam tamam işlemci neysede ekran kartının da kurumuş olamaz bence bilgisayarı 6 ay falan kullandım 8 ay içerisimdeMacun kurumuş olabilir. Macun tazeleyin.
Normal havalar sıcak hocam yükte kaç derece o önemli.Hocam tamam işlemci neysede ekran kartının da kurumuş olamaz bence bilgisayarı 6 ay falan kullandım 8 ay içerisimde
Hocam yükte işlemci 70 lerde ekran kartı 66 70 derece arası 4 5 dakikada bir fps drop yiyorum sıcaklıklar bi anda fırlıyo düşüyo sonraNormal havalar sıcak hocam yükte kaç derece o önemli.
Hava sıcaklığı 2 3 derece etkiler hocam başka bişey varHocam yükte işlemci 70 lerde ekran kartı 66 70 derece arası 4 5 dakikada bir fps drop yiyorum sıcaklıklar bi anda fırlıyo düşüyo sonra
Yükte aldığın değerler normal hocam virüs olabilir Kaspersky ile tam tarama yapHocam yükte işlemci 70 lerde ekran kartı 66 70 derece arası 4 5 dakikada bir fps drop yiyorum sıcaklıklar bi anda fırlıyo düşüyo sonra
Kışın oda 22 derece yazın 32 dereceyi geçiyor. 2-3 derece mi anlamadım.Hava sıcaklığı 2 3 derece etkiler hocam başka bişey var
Bu değerler normal. Havalar sıcak kışın petek açıyoruz diyorsun da yazın gibi 30 35 derece arası oda sıcaklığın olmuyor.
Yükteki değerlerinde normal. Sıcaklıkla alakalı bir sorunun yo
Hocam işlemci neyse ekran kartı normal mi sizce bildiğim için demiyorum sorma amaçlıKışın oda 22 derece yazın 32 dereceyi geçiyor. 2-3 derece mi anlamadım ?