Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı ısınmıyo ve soğuk

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Burhan Bey
Anladım, çoğu markanın fanları, GPU yük altında değilken çalışmaz, sizin kart farklı geldi bana, aynı kartı kullanan diğer arkadaşlarda durum nasıldır acaba, merak ettim.
Eğer fanlar gürültülü çalışıp rahatsız ediyorsa can sıkıcı olabilir, diğer türlü kullanmaya devam edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada, ürünün teknik özellikler sayfasında "Zero Frozr" yani sıfır fan dönüşü özelliği olduğu belirtilmiş. Siz de bakın isterseniz:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-15 021822.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-15 021822.png
    478.9 KB · Hit: 12
Son düzenleme:

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan Karan
Anladım, çoğu markanın fanları, GPU yük altında değilken çalışmaz, sizin kart farklı geldi bana, aynı kartı kullanan diğer arkadaşlarda durum nasıldır acaba, merak ettim.
Eğer fanlar gürültülü çalışıp rahatsız ediyorsa can sıkıcı olabilir, diğer türlü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu arada, ürünün teknik özellikler sayfasında "Zero Frozr" yani sıfır fan dönüşü özelliği olduğu belirtilmiş. Siz de bakın isterseniz:
şimdi siz diyince baktım cidden msi centerda zero frozer varmış ama ben onu dereceyi sıfıra indiriyor olarak düşünüp kapatmıştım bilgisizliğime sayın teşekkür ederim bu özelliği bildirdiğiniz için

ama böylede boşken 56 drece oldu

valla hep sıcak çalışmasındansa ses çıkarıp soğuk çalışması tercihimdir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,774
Üyeler
163,056