Avast antivirus ile tarama yaptım ama bişey çıkmadıYükte aldığın değerler normal hocam virüs olabilir Kaspersky ile tam tarama yap
Daha kaç defa normal diyeceğiz. Ekran kartın buz gibi çalışıyor. İşlemcinde güzel sıcaklık değeri alıyor. Sıcaklıkla alakalı problem yok. Donma kasma dediğin problem oyundan oyuna değişir. Mesela rust da bana arada lag diriyor armada drop yiyebiliyorum Tamamen oyundan kaynaklı mesela.Hocam işlemci neyse ekran kartı normal mi sizce bildiğim için demiyorum sorma amaçlı
Peki hocam öyle olsundostum her şey gayet normal. sen boş telaş yapıyorsun bir şey var bir şey var diye.
Tamam hocam kızmayın iyice emin olmak adına sordum hepinize teşekkürlerDaha kaç defa normal diyeceğiz. Ekran kartın buz gibi çalışıyor. İşlemcinde güzel sıcaklık değeri alıyor. Donma kasma dediğin problem oyundan oyuna değişir. Mesela rust da bana arada lag diriyor armada drop yiyemiyorum. Tamamen oyundan kaynaklı mesela.
Tamamdır hocam teşekkürlernormal kardeşim işlemci büyük ihtimalle stok soğutucu o dereceler boşta normal ekran kartı içinde o sıcaklılar normal bende 3060ti var boşta 50 derecede çalışıyor öyle diyim sana
beni 8-9 derece etkilediHava sıcaklığı 2 3 derece etkiler hocam başka bişey var
Tamamdır hocam teşekkürler hepinize meşgul ettiğim için kusura bakmayinbeni 8-9 derece etkiledi