Neler Yeni

Ekran Kartı Ve İşlemci Tam Çalışmıyor

lumyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan ŞİŞMAN
Biliyorum başlık çok saçma gözüküyor ama başka nasıl tarif edebilirim bilemiyorum yeni laptop aldım ve içerisinde rtx 3050 ve i5-11400h işlemci bulunmakta fakat cs go da 150 fps zar zor alıyor birde üstüne anlık fps düşüşleri yaşıyorum bende endişelenip msi afterburner kurup daha detaylı bir şekilde incelemeye aldım ve sonuç olarak karşıma çıkan manzara ekran kartı %50 %60 zar zor çıkıyor işlemci ise maksimum %25 de çalışıyordu ram ise 2gb kullanılıyordu hemen windows 11 e suç atıp temiz kurulum yaparak windows 10 a geçtim ve sonuç aynı laptopun markası monster ve anladığım kadarıyla bu markanın adaptor sorunu olabiliyormuş yani pc ye yeterli güç vermiyormuş bu konuda net bir şey söyleyemiyeceğim. size oyun içinden bir fotoğraf bırakıyorum sizce bu normalmidir. (Gpu1 Nvdia Gpu2 İntel dahili grafik birimi)
Bilgisayar Modeli Monster Abra A7 v13 16gb ram li olan versiyonu
WhatsApp Image 2021-11-17 at 00.56.12.jpeg

lumyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan ŞİŞMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüksek güç modunda yazılımsal olarak her şey performans modunda prize takılı şekilde kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Dağlı
dostum bende de monster var ve üstüne işlemci i7 11800h ama bazı oyunlarda ram yetmeyebiliyo ama senin gibi ben de win11 kurdum benimde fps düştü aynı şekilde format atıp 10 kurdum bi işe yaramadı umarım ikimize de yardımcı olurlar

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Biliyorum başlık çok saçma gözüküyor ama başka nasıl tarif edebilirim bilemiyorum yeni laptop aldım ve içerisinde rtx 3050 ve i5-11400h işlemci bulunmakta fakat cs go da 150 fps zar zor alıyor birde üstüne anlık fps düşüşleri yaşıyorum bende endişelenip msi afterburner kurup daha detaylı bir şekilde incelemeye aldım ve sonuç olarak karşıma çıkan manzara ekran kartı %50 %60 zar zor çıkıyor işlemci ise maksimum %25 de çalışıyordu ram ise 2gb kullanılıyordu hemen windows 11 e suç atıp temiz kurulum yaparak windows 10 a geçtim ve sonuç aynı laptopun markası monster ve anladığım kadarıyla bu markanın adaptor sorunu olabiliyormuş yani pc ye yeterli güç vermiyormuş bu konuda net bir şey söyleyemiyeceğim. size oyun içinden bir fotoğraf bırakıyorum sizce bu normalmidir. (Gpu1 Nvdia Gpu2 İntel dahili grafik birimi)
Bilgisayar Modeli Monster Abra A7 v13 16gb ram li olan versiyonu
Alıntıyı görüntüle
Sorunun çözümünü bilmiyorum ama monster da bu sorunu yaşayan çok mavi ekran vs sorunlu laptoplar başka ülkenden gelip logo basıyorlar monster bulaşilmaz müşteri hizmetleri ni ara bir sor istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar