- Konu Sahibi Konu Sahibi
furmakta ekran kartı 65i geçmiyor 30 dakika denedim bir kaç gün öncehocam furmark la deneyip 5 dk lık stres sonucunu atarmısınız bende şimdi amd uygulamasından baktım cok düşün sıcaklıklar cıktı..
furmakta ekran kartı 65i geçmiyor 30 dakika denedim bir kaç gün öncehocam furmark la deneyip 5 dk lık stres sonucunu atarmısınız bende şimdi amd uygulamasından baktım cok düşün sıcaklıklar cıktı..
ozaman sorun yok normal sıcaklık o degerler..furmakta ekran kartı 65i geçmiyor 30 dakika denedim bir kaç gün önce
Hocam nasıl 103 olur yaw bi problem var orada. Bi ss atar mısınız rica etsem?hocam kartı aşırı zorladıgımda vram 103 bosta 65 70 arası zaten .
Laptoplarda ben normal karşılarım da bu arkadaşın dediği vram sıcaklığının 103 derece olması beni benden aldı çok garip.hocam gerçektende öyle benim laptop bile 80 derece gördü max
hocam ss alırken degerler gözükmüyor ayrıca ilk defa gördüm bende garipsedimm normalde öyle değil pc 11 12 saat grafikli oyun oynadım hava zaten sıcakHocam nasıl 103 olur yaw bi problem var orada. Bi ss atar mısınız rica etsem?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptoplarda ben normal karşılarım da bu arkadaşın dediği vram sıcaklığının 103 derece olması beni benden aldı çok garip.
Hocam telefonla foto çekinhocam ss alırken degerler gözükmüyor ayrıca ilk defa gördüm bende garipsedimm normalde öyle değil pc 11 12 saat grafikli oyun oynadım hava zaten sıcak
Abi anlık oldu aynı oyunda şuan 75 80 civarı nasıl anlatayımHocam telefonla foto çekin
Anlıksa ok bence yani saliselik falansa.Abi anlık oldu aynı oyunda şuan 75 80 civarı nasıl anlatayım