Neler Yeni

Ekran Kartı vs Geforce Now

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Arkadaslar selamlar soru temelde baslıktaki gibi, Elimde nakit yok ama taksitle rx 6600 almayı dusunuyordum. Okul ve işlerim sebebiyle çok yogun kullanmayacagımdan dolayı aklıma geforce now kullanabilecegim geldi. Rdr cyberpunk gibi oyunları oynamayı dusunuyorum. Sanırım geforce now icin oyunu satın almamız gerekiyor. Geforce now 6 ay icin aylık ortalama 125tl'ye denk gelecek sizce hangi türlü daha mantıklı olur?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Arkadaslar selamlar soru temelde baslıktaki gibi, Elimde nakit yok ama taksitle rx 6600 almayı dusunuyordum. Okul ve işlerim sebebiyle çok yogun kullanmayacagımdan dolayı aklıma geforce now kullanabilecegim geldi. Rdr cyberpunk gibi oyunları oynamayı dusunuyorum. Sanırım geforce now icin oyunu satın almamız gerekiyor. Geforce now 6 ay icin aylık ortalama 125tl'ye denk gelecek sizce hangi türlü daha mantıklı olur?
internet hızın kaç

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geforce Now ile oyunları rahatlıkla oynayabilirsin ama ben olsam ekran kartı alırdım(daha rahat ettiğim için)
ben de aynı kafadayım fakat geforce now nedense cok ilgimi cekiyor, tesekkurler yorumun icin.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
GeForce now kullanıyorum mükemmel bişey tavsiye ederim tabi İnternetin iyiyse gowu bitiriyorum şuan ultra kalitede.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim internet 50 mbps, görüntü kalitesi hiç başarılı değil. 480P gibi bir görüntüsü var.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GeForce now kullanıyorum mükemmel bişey tavsiye ederim tabi İnternetin iyiyse gowu bitiriyorum şuan ultra kalitede.
100 mbps internete sahibim, kendi bilgisayarımda oynuyormuscasına performans veriyor mu? gecikme sıkıntı olmazsa iyi olur. Bir de görüntü kalitesi 1080p ultra da oynayabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

önermiyorum hocam fps oyunları yada lol gibi oyunlarda performansi internetin ne kadar hızlı olsada çok belli story oyunları oynucaksan olabilir ama tavsiyem pc
cs valo'yu kendi pcmden oynayabilirim ekran kartım onlar icin yeterli ama aaa oyunlarda belirttigim gibi rdr gow falan goruntu kalitesi icin aklıma yattı bir tık. 1080p ultrada oynayabilir miyim bu saydıklarımı?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Güzel internetin varsa çok iyi sistem.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y

NotGonna

80+ Bronze
100 mbps internete sahibim, kendi bilgisayarımda oynuyormuscasına performans veriyor mu? gecikme sıkıntı olmazsa iyi olur. Bir de görüntü kalitesi 1080p ultra da oynayabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs valo'yu kendi pcmden oynayabilirim ekran kartım onlar icin yeterli ama aaa oyunlarda belirttigim gibi rdr gow falan goruntu kalitesi icin aklıma yattı bir tık. 1080p ultrada oynayabilir miyim bu saydıklarımı?
oynarsın ama bilmiyorum hocam cloud gamingle çok uğraştım bence ilerde güzel şeyler olabilir yurt dışında shadow diye bir şey var direk sana bilgisayarı veriyo windows herşeyi yükleyebiliyosun kullandım çok iyi bi sistem türkiyeye gelse alınır da geforce now sarmıyo

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom