Bende gördüm onu ama kokladım hiç yanık kokusu yok emin olamadım nasıl emin OlabilirizKenardan erimiş gibi, yanlış mı görüyorum
Ya bilgisayarcıya götürmek istemiyorum tutunca bırakmıyorlar ama yapacak bir şey yok sanırımNotebook'larda ekran kartının çalışıp çalışmadığının kontrolü nasıl yapılıyor bilemiyorum ama bir teknik servisine göndermende fayda var. Onların bu işler için kullandıkları aletler var. Gömülü ekran kartını anakarttan çıkarıp başka bir ekran kartı takıyorlar hatta.
Kaç kere format attım yok gözükmüyor aygıttafa yok kaç kere güncelledimbilgisayarında önemli bir şey yoksa format at bende de bir aralar gözükmedi formattan sonra geldi
yada devre dışı kalmış olabilir aygıt yöneticisinden kontrol edin
Nasıl çözüm bulabiliriz buna peki değişiyor mu bu kart yandı mı acaba kokladım ama koku gelmiyorkanka geçmiş olsun o seri full sıkıntılı ya ekran kartı yanıyor yada chipi yanıyor , bendede dv5 var chipi yanmış
Isıtınca düzelir mi ki hocam saç kurutma makinası ile olur mu acabakanka bir şekilde ekran kartını ısıt youtubede videolar var bir bak ekran kartını ısıt
Belli bir süre kullanırsın bu süre kesin bir şeyler demek güç belki 1 hafta belki 5 yıl belli olmuyor o şans işi. ısıtma konusunda gelirsek önce notebook açmadan önce hava alan her yerini kapat çalıştır yüksek ısıdan kapana kadar bekle sonra soğusun dene görüntü gelicek mi gelmez ise fön makinesi ile yapIsıtınca düzelir mi ki hocam saç kurutma makinası ile olur mu acaba
Bu işlemi yaparken diğer elemanlara bir zararı olur mu pekiBelli bir süre kullanırsın bu süre kesin bir şeyler demek güç belki 1 hafta belki 5 yıl belli olmuyor o şans işi. ısıtma konusunda gelirsek önce notebook açmadan önce hava alan her yerini kapat çalıştır yüksek ısıdan kapana kadar bekle sonra soğusun dene görüntü gelicek mi gelmez ise fön makinesi ile yap
Hayır fazla ısınınca kendini kapatacak zaten fönü soruyorsan eğer çok bişi olmaz yinede chipin üzerinde gezdir başka yerlere değmeBu işlemi yaparken diğer elemanlara bir zararı olur mu peki