Çözüldü✓ ekran kartı yuvası problemi

gallax420

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474
ekran kartı sol taraf giriyor sağ taraf havada kalıyor sağ tarafa girdirmeye çalışınca olmuyor sağ taraftaki yuvalar sıkıştırıyor kart büyük olduğu için ne yapmam lazım normalde anakart bi tık daha ileride olsa çok rahat giricek ama girmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle daha iyi belli oluyor

2. attığım foto da

Ekler

• 7115fee7-6faf-430b-aa3e-0167d9fd74c0.png
    7115fee7-6faf-430b-aa3e-0167d9fd74c0.png
    1.6 MB · Hit: 53
  • f06b1462-af43-4e43-b399-c0e6992a361f.png
    f06b1462-af43-4e43-b399-c0e6992a361f.png
    1 MB · Hit: 50
Bunlar standart olarak tasarlanıyor, uzun, kısa gelmesi gibi konular olamaz. Biraz esnese bile oturur eninde sonunda. Bu kart en az 2 slottur, diğer o koruyucu demir de söküldü dimi?

Bunlar standart olarak tasarlanıyor, uzun, kısa gelmesi gibi konular olamaz. Biraz esnese bile oturur eninde sonunda. Bu kart en az 2 slottur, diğer o koruyucu demir de söküldü dimi?
2. foto attım daha belirgin gözüküyor problem

2. foto attım daha belirgin gözüküyor problem
Kartı hiç sağa sola eğmeden yapman gerekiyor. Yuvaya denk getirip direkt olarak ittir. Önce şurası, burası takılsın gibi bir uğraşa gerek yok yani.

o ortadaki siyah çubuğu sökme şansın var mı ya da anakartı ileriye taşıma gibi kendim yapabileceğim çünkü ne yapsam oturtamadım o demir çarptığı için

o ortadaki siyah çubuğu sökme şansın var mı ya da anakartı ileriye taşıma gibi kendim yapabileceğim çünkü ne yapsam oturtamadım o demir çarptığı için
Anakartı taşıyamazsınız, alttaki vida yuvalarında öyle bir pay yok. Kasa muhtemelen uygun fiyatlı modellerden biri milimlik tutmuyordur ayarları. Hafif esneyebilir kasa.

Anakartı taşıyamazsınız, alttaki vida yuvalarında öyle bir pay yok. Kasa muhtemelen uygun fiyatlı modellerden biri milimlik tutmuyordur ayarları. Hafif esneyebilir kasa.
valla ne yapacağımı bilemedim şuan

3060 kart biraz sıkıntı oldu gibi bu kasaya çünkü kart biraz büyük

valla ne yapacağımı bilemedim şuan

3060 kart biraz sıkıntı oldu gibi bu kasaya çünkü kart biraz büyük
Bir yere çarpmıyorsa çok dert değil. Ha sınırda kalırsa biraz daha sıcak çalışır sadece.

Geri