Efe_Q 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 71 Reaksiyon skoru 19 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 OzanCakmak yazmış: gayet iyi sıkıntısız çalışır ama dostum şunu söylemeliyim asus tuf un fanları küçük olduğu için 50 dereceden sonra fanları biraz sesli çalışıyor çok takarmısın bilmem ama söylemek istedim. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
OzanCakmak yazmış: gayet iyi sıkıntısız çalışır ama dostum şunu söylemeliyim asus tuf un fanları küçük olduğu için 50 dereceden sonra fanları biraz sesli çalışıyor çok takarmısın bilmem ama söylemek istedim. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Yusuf55mi 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 128 Reaksiyon skoru 68 6 Nisan 2020 #15 Efe_Q yazmış: ASUS TUF GeForce RTX 2060 OC 6GB Ve Amd Ryzen 3500X uyumu nasıl olur yani darboğaz vb. Sıkıntı olurmu? Devamı için tıklayın... Hiçbir şekilde darboğaz yaşayacağını düşünmüyorum aksine gayet iyi bir kombinasyon olmuş. Şimdiden hayırlı olsun inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Efe_Q yazmış: ASUS TUF GeForce RTX 2060 OC 6GB Ve Amd Ryzen 3500X uyumu nasıl olur yani darboğaz vb. Sıkıntı olurmu? Devamı için tıklayın... Hiçbir şekilde darboğaz yaşayacağını düşünmüyorum aksine gayet iyi bir kombinasyon olmuş. Şimdiden hayırlı olsun inşallah yardımcı olabilmişimdir.