Çözüldü✓ Ekran kartım 5070 işlemci i5-14600kf sıkıntı çıkar mı

qert

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar, kendime internetten yeni bir sistem topladım eke anlayan arkadaşlar için sistem parçalarını bırakıyorum.
Sorum şu ki darboğaz yapmaması için doğru bir seçim yapmaya çalıştım ekran kartım rtx5070 işlemcim i5-14600kf sizce değiştirmeli miyim?
Bilen biri yardımcı olabilirse teşekkür ederim.

EDİT: yardım eden herkese teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.

Ekler

• a.webp
    a.webp
    355.6 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
hocam ramler biraz eski teknoloji, sıvı soğutma 120mm almışsın onun yerine hava soğutma veya 240mm soğutma al, işlemci gayet yeterli, ekran kartı kaça geliyor bilmiyorum ama bütçe var ise 9070xt veya 5070ti almanı öneririm.

Arkadaşlar selamlar, kendime internetten yeni bir sistem topladım eke anlayan arkadaşlar için sistem parçalarını bırakıyorum.
Sorum şu ki darboğaz yapmaması için doğru bir seçim yapmaya çalıştım ekran kartım rtx5070 işlemcim i5-14600kf sizce değiştirmeli miyim?
Darboğaz yok, 1440p gamingin tadını çıkarın.

psu markasi soyler misin? bir de ram-islemci sogutucu degis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

islemci sogutucusunu kesinlikle degis baskalarinin ne dedigine bakma. 120mm cope atilan para demektir kaliteli bi hava sogutucu al

psu markasi soyler misin? bir de ram-islemci sogutucu degis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

islemci sogutucusunu kesinlikle degis baskalarinin ne dedigine bakma. 120mm cope atilan para demektir kaliteli bi hava sogutucu al
psu: 80+ gold 850w, kasayla birleşik

İşlemci sorun çımarmaz ama 120mm sıvı soğutma sorun çıkarır. Hele render falan almaya kalkarsan abi sal beni gideyim der yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,874
Üyeler
183,483
Son üye
Emirnnjjj
Geri