pc ustasi1
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dereceye etki eder mi ki ?
Dereceye etki eder mi ki ?
Neden Etmesin HocamDereceye etki eder mi ki ?
Kart PNY GTX 1660 SUPER Single fan modeli Termal macun yeni sürüldü , fanlar %100 çalışıyor extra overclock yapılmadı , kasa yan kapağı açık , camım açık oda hava alıyor . Ve hala ekran kartım 82 derece Alıntıyı görüntüle
Oynadığım oyun forza Horizon 4 / 4K EKSTREM AYARLAR
Sen iyi misin? O kart 4K Ekstrem ayarlarda oyun oynatacak bir kart değil. Sen kartı yakmadığına dua et, 82 derece gayet iyi.Kart PNY GTX 1660 SUPER Single fan modeli Termal macun yeni sürüldü , fanlar %100 çalışıyor extra overclock yapılmadı , kasa yan kapağı açık , camım açık oda hava alıyor . Ve hala ekran kartım 82 derece Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım neden hep aynı şeyi yazıyorsunuz. Dediğiniz şey tamamen yanlış zaten bu adam 4k/extreme de oynamak yerine 1080p/high da oynasa bile fps i sınırlamadığı sürece o kart gene %99 kullanıp gene aynı seviyede güç tüketecek gene ısınacak. Çözünürlüğünü ya da ayarlarını arttırmak o kartın maksimum güç limitini arttırmaz. Üstelik 82 derece gayet iyi diyorsunuz da adam fanları bile %117 de çalıştırıyor değiştir kardeş o macunu mx-4 iyi bir macun değil. Onun yerine mx-6 ya da thermal grizzly nin kaliteli bir macununu sürebilirsin. Uzun süreli kullanımda fanlarda sıkıntı çıkabilirSen iyi misin? O kart 4K Ekstrem ayarlarda oyun oynatacak bir kart değil. Sen kartı yakmadığına dua et, 82 derece gayet iyi.
kartı undervoltlayın hocam 70 derecelere kadar iner o kartKart PNY GTX 1660 SUPER Single fan modeli Termal macun yeni sürüldü , fanlar %100 çalışıyor extra overclock yapılmadı , kasa yan kapağı açık , camım açık oda hava alıyor . Ve hala ekran kartım 82 derece Alıntıyı görüntüle
Dediğin çok alakasız, biraz test videolarını İzlersen tüm kartların her çözünürlükte %99 Kullanımda olup, çözünürlük artınca değişen Sıcaklıklarına bir göz atmalısın.Arkadaşım neden hep aynı şeyi yazıyorsunuz. Dediğiniz şey tamamen yanlış zaten bu adam 4k/extreme de oynamak yerine 1080p/high da oynasa bile fps i sınırlamadığı sürece o kart gene %99 kullanıp gene aynı seviyede güç tüketecek gene ısınacak. Çözünürlüğünü ya da ayarlarını arttırmak o kartın maksimum güç limitini arttırmaz. Üstelik 82 derece gayet iyi diyorsunuz da adam fanları bile %117 de çalıştırıyor değiştir kardeş o macunu mx-4 iyi bir macun değil. Onun yerine mx-6 ya da thermal grizzly nin kaliteli bir macununu sürebilirsin. Uzun süreli kullanımda fanlarda sıkıntı çıkabilir
Yan cam açık oynuyorum hep .O kartın gpusu 82 ise vramler 90-95i geçiyordur iki gün sonra yakarsın güç kablosu da çok ısınıyordur yan cam kapalıyken kaç derecede çalışıyor? Yan camı çıkartmak olumsuz etkileyebilir
Isınmıyorki zaten 85i geçmediği sürece sıcak değilMX-4 İle yeniledim .
Önceden sıcaklıklar 70-75 idi birden oldu anlamadım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isınmasın kardeşim ısınmasın .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben daha o.c edip 1660 Ti gücüne ulaştırma hayalimi gerçekleştiremedim .
Aynen kardeşim benim dediğim mantıksız. Yazdığın şeye biraz dikkat etsen mantıksız olanı anlarsın aslında. Bütün kartların her çözünürlükte %99 kullanımda olduğunu yazmışsın doğrudur ama çözünürlük arttıkça sıcaklıkların değişmesi gibi bir durum olamaz zaten kart %99 kullanimda daha üstüne çıkamaz. Örnek vereyim elimde rtx 3060 lı bir sistem var ben bu sistemde uncharted 4 oynarken 1080p/ultra da 170w, 4k/ultra da gene 170w güç çekiyor aradaki tek fark birinde 100fps alırken diğerinde 40fps alıyorum sıcaklıklar değişmiyor.Dediğin çok alakasız, biraz test videolarını İzlersen tüm kartların her çözünürlükte %99 Kullanımda olup, çözünürlük artınca değişen Sıcaklıklarına bir göz atmalısın.