Arkadaslar selam, dun 2.el bir GT730 4GB aldim. Aldigim kisinin evine, onun pcsiyle test edip aldim.
Eve gelip kendi bilgisayarima taktigimda;
-Ekran karti boot menusune (ekranda cikan siyah yazilar) kadar calisiyor, fani donuyor, sonrasinda boot menusu gelince duruyor.
-Sadece fanlar durmuyor, direkt ekran karti kapaniyor, hdmi veya vga ile taktigimda goruntu alamiyorum
-Vga kablosunu anakarta taktigimda goruntu alabiliyorum pc duzgun calisiyor ancak ekran karti calismiyor
Denedigim seyler :
-Tek Ram takiliyken calistirmayi denedim OLMADI
-Bios pilini cikar tak yapip biosu sifirladim OLMADI
-Bios ayarlarindan onboard VGA yi devredisi birakip PEG (harici ekran karti slotu) sectim OLMADI
Islemci : Core2Quad Q9550
Ram : HyperX 4(2x2)GB 1333MHz DDR3 Ram
Anakart : Gigabyte-GA-G41M-Combo
Ekran Karti (problem): GT 730 4GB
PSU : 350W
Nasil cozebilecegimi soyler ve yardimci olursaniz cok sevinirim, gunlerdir bununla ugrasiyorum, tesekkurler.
Eve gelip kendi bilgisayarima taktigimda;
-Ekran karti boot menusune (ekranda cikan siyah yazilar) kadar calisiyor, fani donuyor, sonrasinda boot menusu gelince duruyor.
-Sadece fanlar durmuyor, direkt ekran karti kapaniyor, hdmi veya vga ile taktigimda goruntu alamiyorum
-Vga kablosunu anakarta taktigimda goruntu alabiliyorum pc duzgun calisiyor ancak ekran karti calismiyor
Denedigim seyler :
-Tek Ram takiliyken calistirmayi denedim OLMADI
-Bios pilini cikar tak yapip biosu sifirladim OLMADI
-Bios ayarlarindan onboard VGA yi devredisi birakip PEG (harici ekran karti slotu) sectim OLMADI
Islemci : Core2Quad Q9550
Ram : HyperX 4(2x2)GB 1333MHz DDR3 Ram
Anakart : Gigabyte-GA-G41M-Combo
Ekran Karti (problem): GT 730 4GB
PSU : 350W
Nasil cozebilecegimi soyler ve yardimci olursaniz cok sevinirim, gunlerdir bununla ugrasiyorum, tesekkurler.