Neler Yeni

Ekran kartım benden izinsiz madencilik için kullanılıyor galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Her sabah olduğu gibi az önce pc'yi açtım ve görev yöneticisini gezdim kullanımlara baktım rutin olarak yapıyorum bunu ne var ne yok diye fakat ekran kartımın %30 kullanıldığını fark ettim 3D, Video Encode, Compute_0 işlemlerini yapıyor fakat daha hicbir program açmadım normalde kullanım %0 %1 arası olurdu masaüstünde

Ekler

• vay.PNG
    vay.PNG
    43.3 KB · Hit: 37

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her sabah olduğu gibi az önce PC'yi açtım ve görev yöneticisini gezdim kullanımlara baktım rutin olarak yapıyorum bunu ne var ne yok diye fakat ekran kartımın %30 kullanıldığını fark ettim 3D, Video Encode, Compute_0 işlemlerini yapıyor fakat daha hicbir program açmadım normalde kullanım %0 %1 arası olurdu masaüstünde
crackli oyun felan inddirinmi indiriysen indirdiğin sitenin yorumlarına senden kazandığı paranın %50sine ortak olmak isteiğini yaz kabul ederse bırak kazsın madenini kabul etmezse vur formatı :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
crackli oyun felan inddirinmi indiriysen indirdiğin sitenin yorumlarına senden kazandığı paranın %50sine ortak olmak isteiğini yaz kabul ederse bırak kazsın madenini kabul etmezse vur formatı :)
hayır indirmedim hatta kurulum yapılan sadece Redgiant için uygulmasını kurdum pluginler için fakat kendi orjinal sitesinden orjinel pluginler için

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Vur kırbacı.

NespaY

80+ Silver
Her sabah olduğu gibi az önce PC'yi açtım ve görev yöneticisini gezdim kullanımlara baktım rutin olarak yapıyorum bunu ne var ne yok diye fakat ekran kartımın %30 kullanıldığını fark ettim 3D, Video Encode, Compute_0 işlemlerini yapıyor fakat daha hicbir program açmadım normalde kullanım %0 %1 arası olurdu masaüstünde
Anakartınızı sıfırlayın ve en temizi Tertemiz bir format atın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,056
Üyeler
167,046
Son üye
teknikyazılım
Top Bottom