Yardım ekran kartım boşta 45- 55 derece arası gidip geliyor normal mi ?

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
arkadaşlar ekran kartım rtx 2060s oc versiyon. ilk aldığımda boşta 29 derecelerde geziyodu fakat 1 yıl olmadı bile şuan boşta 53 dereceyi görüyor normal mı ? nvidia denetim masasından performans seçeneklerini ayarlamıştım ondan mıdır ? yardım ederseniz sevinirim. (ekran kartını test etmem için program önerir misiniz ?)

Marka/Model ne?
Ama yine de 53 dereceler normal değil boşta.

arkadaşlar ekran kartım rtx 2060s oc versiyon. ilk aldığımda boşta 29 derecelerde geziyodu fakat 1 yıl olmadı bile şuan boşta 53 dereceyi görüyor normal mı ? nvidia denetim masasından performans seçeneklerini ayarlamıştım ondan mıdır ? yardım ederseniz sevinirim. (ekran kartını test etmem için program önerir misiniz ?)
Normal sıcaklıklar kasa yapısı ve sonuçta sıcaklıklar yüksek hemen hemen 1 senelik karta göre

Zero RPM özelliği var ise boşta fan çalıştırmadığı için değerler gayet normal.

Bı Furmark stress testi yap 10 dakika boyunca sonra sıcaklıkları söyle.

Marka/Model ne?
Ama yine de 53 dereceler normal değil boşta.
53 derece bu sıcak havalarda gayet normal. sıcaklıklar düşünce sistemler de daha serin çalışmaya başlayacaktır. benim boşta 40-45 derecelerde çalışan asus tuf evo 5600xt kartım sıcaklar başlayınca 50-55 derecelere çıktı. kışın yine düşecektir.

53 derece bu sıcak havalarda gayet normal. sıcaklıklar düşünce sistemler de daha serin çalışmaya başlayacaktır. benim boşta 40-45 derecelerde çalışan asus tuf evo 5600xt kartım sıcaklar başlayınca 50-55 derecelere çıktı. kışın yine düşecektir.
bilgilendirici konuşman için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görmemişim kusura bakma pcyi koyduğun yer kutu gibi klasik ev masalarımı çocukların odalarına koyulan
arkası tamamen açık geniş masa baya yıllardır evimizde duran masa ahşap. sorun olacagını dusunmuyorum

Geri