- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eke bakarsak virüs izlenimi veriyor, dosyanın konumuna ulaşıp silmeyi dener misiniz ? Muhtemelen izin vermeyecektir ama bir bakalım.
Eke bakarsak virüs izlenimi veriyor, dosyanın konumuna ulaşıp silmeyi dener misiniz ? Muhtemelen izin vermeyecektir ama bir bakalım.
Bilgisayara ne indirdip kullandın da Mining virüsü bulaştı ? Kaspersky ile tarama yapıp, temizleyin ve ardından malwarebytes ile de tarama yapın.merhabalar msi 1660 super gaming serisi ekran kartım var, boşta olmasına rağmen masaüstünde %100e yakın kullanım ve 74 derece sıcaklık gösteriyor. ne yapaiblirim ?
daha dün sunum için ofis programlarını indirdim crackli,oradan buluştu sanırım hocam yaBilgisayara ne indirdip kullandın da Mining virüsü bulaştı ? Kaspersky ile tarama yapıp, temizleyin ve ardından malwarebytes ile de tarama yapın.
Geçmiş olsun. Dikkat edindaha dün sunum için ofis programlarını indirdim crackli,oradan buluştu sanırım hocam ya
malwarebytes ile tarama yaptım ama gitmedi kullanımlar hala aynı, kaspersky ile denicem şimdi ama bakalımGeçmiş olsun. Dikkat edin
Kaspersky ile de çözülmez ise format atmanız, gerekiyor.malwarebytes ile tarama yaptım ama gitmedi kullanımlar hala aynı, kaspersky ile denicem şimdi ama bakalım
afra tafra yapma çocukFörmöt förmöt förmöt yeter be! Malwarebytes ile tarama yapın, dosya gümleyice silin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malwarebytes.