performans düşmezmiGüç limitini %90a çekmeyi deneyin, muhtemelen daha makul sıcaklıklara inecektir
Sistem özelliklerini yazabilir misiniz, kartın 80 dereceyi geçmesi tehlikeli.arkadaşlar garantisi devam etmekte bi ekran kartım var ve yazdan dolayı çok ısınıyor yazdan once 75 max idi şimdi 79-86 arası geziyor ve otomatik fanda napmalıyım macun yenıleyemıyecegım garanti devre dışı kalıyor
Çok da etkileneceğini sanmam, duruma göre %5 %5 şeklinde de kısabilirsiniz.performans düşmezmi
İnsanlar çok abartıyor ama p kadar da sıkıntı değil diye düşünüyorumSistem özelliklerini yazabilir misiniz, kartın 80 dereceyi geçmesi tehlikeli.
Normal bir soğutmada kart 80 dereceye genelde ulaşmaz. Bu yüzden beni 80'e ulaşması hatta geçmesi düşündürdü.İnsanlar çok abartıyor ama p kadar da sıkıntı değil diye düşünüyorum
Gigabyte'ın 1660S'ler içindeki 2 fanlı gaming oc gibi modellerinin soğutması kötü, baya sıcak ve sesli çalışıyorlar.Normal bir soğutmada kart 80 dereceye genelde ulaşmaz. Bu yüzden beni 80'e ulaşması hatta geçmesi düşündürdü.
Yani.Gigabyte'ın 1660S'ler içindeki 2 fanlı gaming oc gibi modellerinin soğutması kötü, baya sıcak ve sesli çalışıyorlar.
Normal bir durum demek istedimYani.