Ekran kartım çok ısınıyor?

SssFrenz

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar foto da gördüğünüz gibi ekran kartım çok ısınıyor sistemi yeni aldım bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum fps düşüklüğü yaşamıyorum ama çok ısınıyor oyunlarda kasam full mesh değil yanlarda delikler var thermaltake t25 kasa neden oluyor böyle 80 den yukarı çıkmıyor ama genede sinir bozucu

Ekler

• IMG_20221204_230956_446.jpg
    IMG_20221204_230956_446.jpg
    466.2 KB · Hit: 113
Arkadaşlar foto da gördüğünüz gibi ekran kartım çok ısınıyor sistemi yeni aldım bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum fps düşüklüğü yaşamıyorum ama çok ısınıyor oyunlarda kasam full mesh değil yanlarda delikler var thermaltake t25 kasa neden oluyor böyle 80 den yukarı çıkmıyor ama genede sinir bozucu

80 sınır zaten kanka kullansan sorun olmaz ama mesh kasaya geçersen sorunun büyük ölçüde çözülür ve kart modelin tek fan mı

Markasını nereye yazdınız göremedim de?

83 Ekran kartları için sınır noktasıdır yukarı çıkmaz merak etme ama bence başka bi kasa al ilerde sorun çıkartabilir yada ekran kartının ömrünü azaltabilir

Valorant da 80 ne cok fazla bu rdr falan olsa tamam dicem de

Ekran kartını tahmin ediyoruz sanırım? Soğutması kötüyse ısınır bunda bir anormallik yok. Sıcaklık da aşırı fazla değil zaten.

80 sınır zaten kanka kullansan sorun olmaz ama mesh kasaya geçersen sorunun büyük ölçüde çözülür ve kart modelin tek fan mı
Asus dual evo reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant da 80 ne cok fazla bu rdr falan olsa tamam dicem de
Rainbow reis oyun

Hem oyun hem ekran kartı tahmin ediyoruz süper.
Unutmuşum ya yazmayı rainbow asus dual evo 2060

144Hz den fazla bir monitörün yoksa Vsync aç kasan mesh değil mesh kasaya geçersen sıcaklık dahada düşer rahatsız ediyorsa Uv yap.

Asus dual evo reis

Rainbow reis oyun

Unutmuşum ya yazmayı rainbow asus dual evo 2060
Ekran kartın için 80 derece normal bir değer değil(68-73 aralarında oynamalı). İşlemci de sıcak, sıvı soğutucu da yok, kasa da yarı mesh diyorsun muhtemelen kasanla ve işlemcinle alakalı.

Ekran kartı yazmamışsın oyunun ucu gözüküyor sorunu nasıl çözeceğini de boşluk bırakıp söyleyelim sen doldur aga
ben konunun sahibi değilim. Önce doğru inceleme yapın ondan sonra konuşun

Son düzenleme:
Geri