hava sıcak bunun etkisi vardır. kasan mesh mi? normal oyun oynarken dereceler nasıl? kartın üzerindeki switch performansda olmayabilir. bağlantı girişinin sıcaklığına bakıyor olabilirsinDostlar merhaba rtx 3060ti tuf kartım furmark testi yapınca 10 saniyede 80 dereceyi buluyor
Bu kartın bu kadar ısınmaması lazım neyden kaynaklı olabilir
Kasa mesh csde 65 falan oluyor ama furmarkda 10 saniyede 80 olması anormal ve fanı 80 dereceden sonra çalıştırıyor furmarkdahava sıcak bunun etkisi vardır. kasan mesh mi? normal oyun oynarken dereceler nasıl? kartın üzerindeki switch performansda olmayabilir. bağlantı girişinin sıcaklığına bakıyor olabilirsin
Evet 1 sene garantisi varKart ikinci el mi?
Kart 2 yıllık değil mi? Termal macun değişimi lazımKasa mesh csde 65 falan oluyor ama furmarkda 10 saniyede 80 olması anormal ve fanı 80 dereceden sonra çalıştırıyor furmarkda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 1 sene garantisi var
valla benzer testi ben işlemcime yapmıştım. testte 80'e kadar çıkıyodu ama sonra düşüyordu. ama oyunlarda 65'in üzerine çıktığını görmedim normal havalardaKasa mesh csde 65 falan oluyor ama furmarkda 10 saniyede 80 olması anormal ve fanı 80 dereceden sonra çalıştırıyor furmarkda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 1 sene garantisi var
Biyere sordum öneriliyordu teknik servis ped değişimi ile birlikte 650 dedi ve kartta arıza olabilirmiş 75 üstü sıkıntıymisevet arkadaşlar doğru söylüyor olabilir. kartın macununu değiştir istersen
Cihaz 80 üzerine çıkınca güç kesiyor FPS de düşüyorMacunu kurumuştur servise gönderip veya kendiniz macun değişimini yapın. 10 saniyede 80 derece görmez başka türlü. Macun değişiminden sonra çok daha serin çalışır
Peki bi süre böyle kullansam karta zarar verirmiyim %100 kullanımda 81 üstü görmedievet arkadaşlar doğru söylüyor olabilir. kartın macununu değiştir istersen