80 derece normal tam dereceyi söyleyin bizeEkran Kartım oyun açılınca sanki overclock oluyormuş gibi 80 derecenin baya bi üstüne çıkıyor sizce sorun olur mu yardım ederseniz çok sevinirim.
Asus tuf oc 1660ti dual
Oyun açılınca mı 80 sadece oyun içinde daha yüksek değerlere çıkıyor mu?Ekran Kartım oyun açılınca sanki overclock oluyormuş gibi 80 derecenin baya bi üstüne çıkıyor sizce sorun olur mu yardım ederseniz çok sevinirim.
Asus tuf oc 1660ti dual
knk msi afterborner uygulamasından fan hızını yükselt derece inerEkran Kartım oyun açılınca sanki overclock oluyormuş gibi 80 derecenin baya bi üstüne çıkıyor sizce sorun olur mu yardım ederseniz çok sevinirim.
Asus tuf oc 1660ti dual
driverından fan hızını arttırın ortamın sıcaklıgını dusurmeye calısın kasayı temizleyinEkran Kartım oyun açılınca sanki overclock oluyormuş gibi 80 derecenin baya bi üstüne çıkıyor sizce sorun olur mu yardım ederseniz çok sevinirim.
Asus tuf oc 1660ti dual
Ekran kartı msi değil asusun uygulamısından hızlandırıyorum ama sürekli yüksek hızda çalışırsa ekran kartının ömrü azalabilirknk msi afterborner uygulamasından fan hızını yükselt derece iner
Fotoğraf var gördüğünüz gibi sekiro oynarken normal modda 88 derece oluyorOyun açılınca mı 80 sadece oyun içinde daha yüksek değerlere çıkıyor mu?
80 derece normal tam dereceyi söyleyin bize
Bu modelYanılmıyorsam o TUF'ın iki farklı modeli vardı, biri ortasında ufacık bir blok olan modeli. Eğer o ise o sıcaklık çok normal.
sekiro oynarken normal bence bu sıcaklık hem yaz ayındaEkran kartı msi değil asusun uygulamısından hızlandırıyorum ama sürekli yüksek hızda çalışırsa ekran kartının ömrü azalabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf var gördüğünüz gibi sekiro oynarken normal modda 88 derece oluyor