Nefertaris
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Hamza Dönmez
Sorunum şu: Bazı oyunlarda hiç sorun yokken bazı sorunlarda FPS dropları giriyor ve GPU kullanımı %50 civarlarında kalırken CPU kullanımı %100 oluyor ve 80 derecelere kadar çıkıyor. (Overwatch 2ve Arena Breakout gibi oyunlarda bu olayı görüyorum. RDR2, Calisto Protocol, oyunlarında hiç sorun yaşamadım. Can sıkmaya başladı)
NOT: Bu ekran kartını takmadan önce 1050ti kullanıyordum ve Overwatch 2'de hiç bir sorun yaşamıyordum. Yani ekran kartını taktıktan sonra olmaya başladı. Fps yükseldi ama bazen düzeliyor, bazen düzelmiyor, bazen menü ekranında bile 9 FPS veriyor.
Sistemim şöyle:
NOT: Bu ekran kartını takmadan önce 1050ti kullanıyordum ve Overwatch 2'de hiç bir sorun yaşamıyordum. Yani ekran kartını taktıktan sonra olmaya başladı. Fps yükseldi ama bazen düzeliyor, bazen düzelmiyor, bazen menü ekranında bile 9 FPS veriyor.
Sistemim şöyle:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada GPU kullanımı %10-30-50 arasında değişip duruyorSorunum şu: Bazı oyunlarda hiç sorun yokken bazı sorunlarda FPS dropları giriyor ve GPU kullanımı %50 civarlarında kalırken CPU kullanımı %100 oluyor ve 80 derecelere kadar çıkıyor. (Overwatch 2ve Arena Breakout gibi oyunlarda bu olayı görüyorum. RDR2, Calisto Protocol, oyunlarında hiç sorun yaşamadım. Can sıkmaya başladı)
Sistemim şöyle: