Ben ilk çıktığında da-sıstem 4 aldım ve 1.5 ay bilgisayar bozuldu onun için bir konu açtım abdullah abi de yardımcı oldu konu burda
Da-sıstem 4 aldım çıktığı gün geldi kullanmaya başladım mavi ekran vermeye başladı her açılışta. Umursamadım pek, 1.5 ay sonra ekran kartı birden bilgisayarı bile kullanmazken bozuldu hatta forumda konu falanda açtım ama çözüm bulamadım en son çare başka kötü bi ekran kartı bulup onu denedim...
forum.donanimarsivi.com
Ve bilgisayarı gönderdikten sonra ekran kartımdan tamiri yapılamadığı ve iade veya değişim olacağı bilgisi geldi bende değişim istedim fakat rx 5500 xt 8gb stokta olmadığı için bugün aradılar ve başka bir ekran kartı ya da para iadesi dediler önerdikleri ekran kartı da bu
MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RX 580 ARMOR 8G OC ITOPYA'da.
www.itopya.com
Rx 5500xt 8gb dan performansı düşük bir kart bildiğim kadarıyla fiyatıda daha ucuz veya numara verdiler bu numaraya istediğiniz ekran kartlarını yazın whatsapp dan gönderin ve biz size olup olmayacağını veya diyelimki rtx 2060 istiyorum 500 TL farkla olur diyebileceklerini söylediler
Yani kısacası sizden onun yerine hangi kart istediğimi soruyorum
@Abdullah Hacıgül siz de etiketlerseniz mutlu olurum
Ve bu arada sistemim
Ryzen 3 3100
Gigabyte b450m s2h
Gskill 2×8 16 gb ram
Sandisk 500 gb m.2 ssd
Corsair spec delta 550 w 80+
Ekran kartı için lazım olabailir diye ekledim