Neler Yeni

Ekran kartım doğru mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer yürek
Merhabalar 2 ay önce bir pc aldım. Ama laptop konusunda çok bilgi sahibi değilim. Aldığım ürün özellikleriyle, pc de ki sistem özelliklerine bakınca fark olup olmadığına dair şüphe duydum. Aldığım ürün bilgisinde site de 128 bit yazıyor ama sistem de bit-piksel 32 bit yazıyor. Normalde ekran kartı 4 gb vram sahip galiba internette öyle yazıyor ama sistem bilgisinde bağdaştırıcı Ram'ı 1,00 gb yazıyor. İşlemci max 3.30ghz-max 4.5ghz yazıyor internette ama sistem bilgisinde 2.5ghz yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
photo 3.png
photo.png
photo 2.png

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
Merhabalar 2 ay önce bir pc aldım. Ama laptop konusunda çok bilgi sahibi değilim. Aldığım ürün özellikleriyle, pc de ki sistem özelliklerine bakınca fark olup olmadığına dair şüphe duydum. Aldığım ürün bilgisinde site de 128 bit yazıyor ama sistem de bit-piksel 32 bit yazıyor. Normalde ekran kartı 4 gb vram sahip galiba internette öyle yazıyor ama sistem bilgisinde bağdaştırıcı Ram'ı 1,00 gb yazıyor. İşlemci max 3.30ghz-max 4.5ghz yazıyor internette ama sistem bilgisinde 2.5ghz yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gpu z indirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orada memory size yazan yere bakabilirsiniz

Merhabalar 2 ay önce bir pc aldım. Ama laptop konusunda çok bilgi sahibi değilim. Aldığım ürün özellikleriyle, pc de ki sistem özelliklerine bakınca fark olup olmadığına dair şüphe duydum. Aldığım ürün bilgisinde site de 128 bit yazıyor ama sistem de bit-piksel 32 bit yazıyor. Normalde ekran kartı 4 gb vram sahip galiba internette öyle yazıyor ama sistem bilgisinde bağdaştırıcı Ram'ı 1,00 gb yazıyor. İşlemci max 3.30ghz-max 4.5ghz yazıyor internette ama sistem bilgisinde 2.5ghz yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yada en son attığınız fotoğrafta ekran seçeneğinden bakabilirsiniz

Gözden kaçırmışım işlemci içinde cpu z indirebilirsiniz zaten azcık kurcalarsanız rahatlıkla neyin ne olduğu anlaşılır

Son düzenleme:
Top Bottom