Direkt ekran kartı yok. kurmayı deniyince ekran kartını görmüyor ve kurulumu başlatmıyor. geforce experience üzerinden de denedim olmadı.
harici ekran kartı gözüküyor intel olan. nvidia gözükmüyortechpowerup gpuz indirip ekran kartını görüp görmediğine bakar mısın
hepsi güncelBenim arakdaşa aldığımız laptopta da aynısı oldu. Windows update güncellemelerini yaptıktan sonra gözükmeye başladı ekran kartı
aynısı bendede oluyor hocam ama benim laptop bayağı eski konu açmıştım fakat yardımcı olan kimse olmadı sanırım cevabı bilinmiyorharici ekran kartı gözüküyor intel olan. nvidia gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsi güncel
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bilgisayarda ekran kartı yok mu anlamadım
https://www.trendyol.com/casper/exc...-p-672168438?boutiqueId=619598&merchantId=968 ürün bu dün aldım bugün geldi
yardım edecek yok mu
Casper’ın uygulamasından hibrit moddan hariciye geçirdim gpu modunu. O zaman okudu nvidia yıaynısı bendede oluyor hocam ama benim laptop bayağı eski konu açmıştım fakat yardımcı olan kimse olmadı sanırım cevabı bilinmiyor
tam olarak nasıl yaptınız hocam belki benzer şekilde bende yapabilirimCasper’ın uygulamasından hibrit moddan hariciye geçirdim gpu modunu. O zaman okudu nvidia yı
Hani her markanın kendine ait bir uygulaması olur ya msi center falan gibi. Hp nin kendine casperın asusun kendine has uygulaması işte. Ona girip gpu modunu değiştirdim.tam olarak nasıl yaptınız hocam belki benzer şekilde bende yapabilirim
anladım hocam teşekkürlerHani her markanın kendine ait bir uygulaması olur ya msi center falan gibi. Hp nin kendine casperın asusun kendine has uygulaması işte. Ona girip gpu modunu değiştirdim.