Format atarken ssd gözükmüyor

Mert5858

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum ama format ekranında ssd disk gözükmüyor, harddisk ile denedim diski gösteriyor format ekranında, ama ssd gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Anakart: Gigabyte ga-945gcm-s2l
İşlemci: İntel Pentium E6500
Ram: 4 GB 2x2
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 430

irst dosyası ile denedim ama işlemci eski olduğu için olmadı ve ssd biosta görünüyor, harddisk ve ssd taktığımda harddiskten başlatıyorum ve açıldığında ne aygıt yöneticisinde ne de disk yönetiminde gözükmüyor. Diskpart listdisk ile de denedim olmadı

SSD'yi başka bir cihazda tekrar biçimlendirip ntfs yapman lazım exfat veya fat32 olmuş olabilir.

direk disk yönetimden sıfırla ssdyi başka pcye takamana gerek yok sonra formatta çıkar

Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum ama format ekranında ssd disk gözükmüyor, harddisk ile denedim diski gösteriyor format ekranında, ama ssd gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Anakart: Gigabyte ga-945gcm-s2l
İşlemci: İntel Pentium E6500
Ram: 4 GB 2x2
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 430

irst dosyası ile denedim ama işlemci eski olduğu için olmadı ve ssd biosta görünüyor, harddisk ve ssd taktığımda harddiskten başlatıyorum ve açıldığında ne aygıt yöneticisinde ne de disk yönetiminde gözükmüyor. Diskpart listdisk ile de denedim olmadı
Dostum bu video izle
bende işe yaramıştı sendede yarar umarım :)

Disk yönetimindede çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum birsürü video izledim bunuda izledim ama olmadı maalesef
hiç mi gözükmüyor takılı olduguna eminmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye