Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartım ısınıyor.

Parrzival

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Onur Uzun
Asus Dual kartta %100 fan devrinde 70 derece normal değil, otomatik fan ayarlarında kolay kolay %100 devirlere de ulaşmaz zaten. Bu sıkıntı sonradan ortaya çıktıysa ve kartın garanti süresi dolmadıysa bi servise gönder derim.

Livaković

80+ Silver
ilk aldığımda çok nomaldi birden oldu emin olmadan göndermekte istemiyom.
0 parası verip diğer 3060 ti kullanan insanlar ayıpsız mal kullanırken sen neden ayıplı mal kullanasın senin yerinde olsam acımam gönderirim ki şunuda belirtmeliyim şuanda 6 aylık doa kapsamındasınız üründe arıza olduğu kesin bunu tespit etmeleri anında değişim talep etme hakkına sahipsiniz.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Asus Dual kartta %100 fan devrinde 70 derece normal değil, otomatik fan ayarlarında kolay kolay %100 devirlere de ulaşmaz zaten. Bu sıkıntı sonradan ortaya çıktıysa ve kartın garanti süresi dolmadıysa bi servise gönder derim.
Sonradan oldu evet afterburnerde ayarladımda.
1696110385726.png

Livaković

80+ Silver
Şuan gönderilmesi daha mantıklı olur 4000 serisi piyasaya oturmuşken ve 5000 serisinin üretime başlandığınıda göz önünde bulundurursak yakında 3000 serisi karaborsaya düşecektir bu yüzden şimdiden servise gönderilip doa kapsamında değişim talep edebilir 6 aylık süreçten sonra değişim talep edemez sadece onarım talep edebilir ve bu durumun macunla alakalı olduğunu düşünüyorum

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
0 parası verip diğer 3060 ti kullanan insanlar ayıpsız mal kullanırken sen neden ayıplı mal kullanasın senin yerinde olsam acımam gönderirim ki şunuda belirtmeliyim şuanda 6 aylık doa kapsamındasınız üründe arıza olduğu kesin bunu tespit etmeleri anında değişim talep etme hakkına sahipsiniz.
şuan 55 dereceye düştü. ama fan baya dönüyo yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan gönderilmesi daha mantıklı olur 4000 serisi piyasaya oturmuşken ve 5000 serisinin üretime başlandığınıda göz önünde bulundurursak yakında 3000 serisi karaborsaya düşecektir bu yüzden şimdiden servise gönderilip doa kapsamında değişim talep edebilir 6 aylık süreçten sonra değişim talep edemez sadece onarım talep edebilir ve bu durumun macunla alakalı olduğunu düşünüyorum
afterburnerı kapadım fan normale döndü ve 60 derece noluyo ben çözemedim. fall guys menüsünde sıcaklık artıyo oyunda düşüyo allah allah

Livaković

80+ Silver

afterburnerı kapadım fan normale döndü ve 60 derece noluyo ben çözemedim. fall guys menüsünde sıcaklık artıyo oyunda düşüyo allah allah
hocam ya sen birşeyleri eksik anlatıyorsun yada kartta sorun var bu yazdıklarından sonra kafam iyice kariştı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,663
İsim
Hacı

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
hocam ya sen birşeyleri eksik anlatıyorsun yada kartta sorun var bu yazdıklarından sonra kafam iyice kariştı
valla benimde kafa gg ya bak şimdi fall guys menüsünde ısı artıyo suan oyun içindeyim 50 derece az sonra god of war girip bakçam.

Parrzival

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Onur Uzun

Şahsen Asus Dual gibi bi kartta otomatik fan ayarlarından başka bi ayar kullanmazdım yani çoğunlukla gerek duyulmaz. Bazı oyunlardaki optimizasyon sorunları vs ısınma, fps kaybı ya da drop gibi sıkıntılara sebep olabiliyor. Farklı farklı oyunlarda otomatik fan ayarındayken test et sorun devam ederse garantiye yolla.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Şahsen Asus Dual gibi bi kartta otomatik fan ayarlarından başka bi ayar kullanmazdım yani çoğunlukla gerek duyulmaz. Bazı oyunlardaki optimizasyon sorunları vs ısınma, fps kaybı ya da drop gibi sıkıntılara sebep olabiliyor. Farklı farklı oyunlarda otomatik fan ayarındayken test et sorun devam ederse garantiye yolla.
otomatik ayarda eminmisin benim bildiğim hiç bi karta otomaitk ayar kulanılmaz.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

Parrzival

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Onur Uzun
otomatik ayarda eminmisin benim bildiğim hiç bi karta otomaitk ayar kulanılmaz.
Asus'a göre çok daha ucuz olan Palit markasının çift fanlı ekran kartını kullanıyorum Cyberpunk 2077 gibi bi oyunda ultra ayarlarda ve otomatik fan ayarında 70 dereceye çıktığına şahit olmadım. Tabi ekran kartının TDP değeri ve kasanın hava sirkülasyonu da önemli etkenler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Konuşandomates
Top Bottom