Ekran Kartım Kasama Sığmadı

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,757
ekteki fotoğraftaki kablodan dolayı camı kapatamıyorum kabloyu büksem cama yükseltici koysam ekran kartını dik falan koysam vb gibi çözümler varmı bu şekilde sanırım aşırı derecede toz olur kullanamam kasa değişcek bütçede bi süre yok maalesef sizce ne yapmalıyım

WhatsApp Görsel 2025-05-05 saat 14.39.37_f10b48c9.webp

ekteki fotoğraftaki kablodan dolayı camı kapatamıyorum kabloyu büksem cama yükseltici koysam ekran kartını dik falan koysam vb gibi çözümler varmı bu şekilde sanırım aşırı derecede toz olur kullanamam kasa değişcek bütçede bi süre yok maalesef sizce ne yapmalıyım

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı modelinize göre

Bu tarz ürünlere bakabilirsiniz. Tavsiye olsun diye atmiyorum bu tarz ürünlerin piyasasi hakkında bir fikrim yok. Sadece bu tarz ürünler muhtemeln işini görecektir.

o kablo soketini zorlama sakın hocam. kasa değişikliği yapamıyorsan tek seçenek dik şekilde kullanman. pcie 4 olmalı en az dikkat et.

yükseltici vs kapanır diye düşündüm ama sizce kapanmaz mı hocam
3 4 tane lastik pul atıp daha uzun vida ile belki olabilir hocam. camın yanlarından açıklık olur ama işini görebilir. az önce söylediğim gibi kabloyu aşırı büküp zorlama.

Dostum yeni üyede değilsin sorup araştırıp öyle mi alsaydın hani.

Dostum yeni üyede değilsin sorup araştırıp öyle mi alsaydın hani.
kasam ufak bi kasa değil sığacağını düşünüyordum ancak sığmadı bunun eski yeni üyelikle alakası yok sığmayacağını bilsemde alırdım kasaya göre mi ekran kartı seçeceğim sadece 2-3 ay kasa alamam sorun olur mu diye sordum

O kapak kapansa dâhi yandan sıcak hava tahliye edemedigi için pişecek tır o kart .
yükseltici vs kapanır diye düşündüm ama sizce kapanmaz mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartın maşallah i var bendeki Gaming z kart cücük gibi kalır 😃.

Alıntıyı görüntüle
Yapabiliyorsan kartı dik kullan

yerinde olsam o kasayı değiştiririm o kasa'da hava akışı gerçekten sıkıntılı hele bu cüssede kart ile yazın falan düşünemiyorum

böyle bir kart alınacaksa kasanın boyutuda önem teşkil ediyor

Eski PCI e kablo olsa üstten ver camı da biraz aralıklı şekilde kapat derdim ama bu 12hpwr çok elleşmeye gelmiyormuş

yerinde olsam o kasayı değiştiririm o kasa'da hava akışı gerçekten sıkıntılı hele bu cüssede kart ile yazın falan düşünemiyorum

böyle bir kart alınacaksa kasanın boyutuda önem teşkil ediyor
Yine akvaryum alirim lian li dynamic falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,856
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri