Ölçülerine mutlaka bakmanı tavsiye derim, o tip bir kart için kasanın büyüklüğü kadar genişliğide önem teşkil eder pci kablosunun çok bükülmemesi gerekiyor çünküYine akvaryum alirim lian li dynamic falan
Ölçülerine mutlaka bakmanı tavsiye derim, o tip bir kart için kasanın büyüklüğü kadar genişliğide önem teşkil eder pci kablosunun çok bükülmemesi gerekiyor çünküYine akvaryum alirim lian li dynamic falan
Mutlaka bakacagimÖlçülerine mutlaka bakmanı tavsiye derim, o tip bir kart için kasanın büyüklüğü kadar genişliğide önem teşkil eder pci kablosunun çok bükülmemesi gerekiyor çünkü
ekran kartları dikey bir şekilde de kullanılabiliyorekteki fotoğraftaki kablodan dolayı camı kapatamıyorum kabloyu büksem cama yükseltici koysam ekran kartını dik falan koysam vb gibi çözümler varmı bu şekilde sanırım aşırı derecede toz olur kullanamam kasa değişcek bütçede bi süre yok maalesef sizce ne yapmalıyım
Alıntıyı görüntüle
Kasam gercekten kucuk hem kablolama hemde sogutmada yetersiz kalirekran kartları dikey bir şekilde de kullanılabiliyor
şurda bir video var bakın isterseniz
Bakacagim bulursam direkt alicamKonuyla biraz alakasız olacak fakat ben de bu konudan muzdarip sayılırım. Zamanında bütçe kısıtlı ve taksit imkanı var diye Everest Flat Mesh almıştım. Desteklediği GPU Boyutu 310mm. Açıkçası kart yükseltmek benim için çile oluyor, şu anda da karta ayırabileceğim bütçeyi kasaya ayırmayı hiç düşünmediğimden sürekli ekran kartı seçimi konusunda kısıtlanıyorum. En azından cam konusunda sıkıntım yok *şimdilik*.
Konunuza gelecek olursam:
Bütçenize göre durumu değerlendirmek lazım. O kartın her halükarda pişeceği belli. Eğer yaz aylarına girmeden veya Haziran ayının başında kasa değiştirebilirim diyorsanız hiç dikey aparata vesaire bulaşmayın, kısa bir süreliğine camı açık kullanın. Çünkü dediğim gibi alsanız da ekran kartı ısınacaktır size kesin çözüm kasa değişmek oluyor. Aynı durum bende de var şu an. Ekran kartım 296mm 1.5 santim boşluk ha var ha yok iyi ısınıyor meret. Onun dışında bütçeniz çok kısıtlıysa ve bir süre kasa değiştiremeyecekseniz @Bluelektro hocamın yazdığı çözüm yardımcı olabilir belki. Başka da bir şey gelmiyor aklıma. Bana sanki açılı güç kablosu da iş görmez gibi geldi.
Özetle çözümler:
Riser mıdır nedir ondan alabilirsin dikey koymak için, iş görür ama ısınır
Yakın vakitte kasa alabiliyorsan idare edebilirsin biraz.
Camı pullarla vs. yükseltebilirsin fakat o hocalarımın da dediği gibi o kabloya çok baskı uygulamaman lazım. O açıyla bastırmadan ne kadar yükseltilir bilemiyorum.
Tek begendigim kasa bu bunada butcem asla yetmiyor suanKonuyla biraz alakasız olacak fakat ben de bu konudan muzdarip sayılırım. Zamanında bütçe kısıtlı ve taksit imkanı var diye Everest Flat Mesh almıştım. Desteklediği GPU Boyutu 310mm. Açıkçası kart yükseltmek benim için çile oluyor, şu anda da karta ayırabileceğim bütçeyi kasaya ayırmayı hiç düşünmediğimden sürekli ekran kartı seçimi konusunda kısıtlanıyorum. En azından cam konusunda sıkıntım yok *şimdilik*.
Bütçenize göre durumu değerlendirmek lazım. O kartın her halükarda pişeceği belli. Eğer yaz aylarına girmeden veya Haziran ayının başında kasa değiştirebilirim diyorsanız hiç dikey aparata vesaire bulaşmayın, kısa bir süreliğine camı açık kullanın. Çünkü dediğim gibi alsanız da ekran kartı ısınacaktır size kesin çözüm kasa değişmek oluyor. Aynı durum bende de var şu an. Ekran kartım 296mm 1.5 santim boşluk ha var ha yok iyi ısınıyor meret. Onun dışında bütçeniz çok kısıtlıysa ve bir süre kasa değiştiremeyecekseniz @Bluelektro hocamın yazdığı çözüm yardımcı olabilir belki. Başka da bir şey gelmiyor aklıma. Bana sanki açılı güç kablosu da iş görmez gibi geldi.
Özetle çözümler:
Camı pullarla vs. yükseltebilirsin fakat o hocalarımın da dediği gibi o kabloya çok baskı uygulamaman lazım. O açıyla bastırmadan ne kadar yükseltilir bilemiyorum.
kasanın markası nedir tam olarakKasam gercekten kucuk hem kablolama hemde sogutmada yetersiz kalir
hocam riser parasına kasa satılıyor artık. bence kasa değişikliği daha mantıklıKonuyla biraz alakasız olacak fakat ben de bu konudan muzdarip sayılırım. Zamanında bütçe kısıtlı ve taksit imkanı var diye Everest Flat Mesh almıştım. Desteklediği GPU Boyutu 310mm. Açıkçası kart yükseltmek benim için çile oluyor, şu anda da karta ayırabileceğim bütçeyi kasaya ayırmayı hiç düşünmediğimden sürekli ekran kartı seçimi konusunda kısıtlanıyorum. En azından cam konusunda sıkıntım yok *şimdilik*.
Özetle çözümler:
Bakacagim bulursam direkt alicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tek begendigim kasa bu bunada butcem asla yetmiyor suan
Evet bu arada riserlar ateş pahası olmuş o yüzden çok yanaşmak istemedim. Kasa daha mantıklı ama uygun fiyata bi riser bulunabilirse idareten iş görür gibi.hocam riser parasına kasa satılıyor artık. bence kasa değişikliği daha mantıklı
Gamepower warcrykasanın markası nedir tam olarak
Bende kasadan tarafim hocam sagolun daha iyi kartlar size nasip olsun ayarlayabilirsem kasa alicamBizim bu kasa çilesi ne olacak ya.. Ben de kendime hem akvaryum hem fiyat/performans hem de GPU konusunda uzun süreler boyunca sıkıntı çıkartmayacak bi kasa arıyorum ama bulamıyorum valla. O zaman idareten üstte de attıkları gibi dikey aparatlardan yana kullanabilirsin şansını, riser da diyolardı sanırım. Ama yüksek ihtimal ısınır yani onun bilincinde olmak gerek.
Bu arada kart hayırlı olsun. İmzanızdaki kart herhalde, bir gün bize de nasip olur mu be.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu arada riserlar ateş pahası olmuş o yüzden çok yanaşmak istemedim. Kasa daha mantıklı ama uygun fiyata bi riser bulunabilirse idareten iş görür gibi.
kartı dik kullanmak bence en mantıklısı fakat öyle yapınca cama çok yakın olur diye tahmin ediyorum hava akışı pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum eğer fanlardan rahatsız edecek düzeyde bir ses gelmiyorsa kapatmaya gerek yok (ortam tozluysa veya çocuk varsa o zaman kapatmak daha mantıklı olur)ekteki fotoğraftaki kablodan dolayı camı kapatamıyorum kabloyu büksem cama yükseltici koysam ekran kartını dik falan koysam vb gibi çözümler varmı bu şekilde sanırım aşırı derecede toz olur kullanamam kasa değişcek bütçede bi süre yok maalesef sizce ne yapmalıyım
Alıntıyı görüntüle
Cocuk yok kedi yok suanlik tozda yok ama kasa degisimi sart gibikartı dik kullanmak bence en mantıklısı fakat öyle yapınca cama çok yakın olur diye tahmin ediyorum hava akışı pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum eğer fanlardan rahatsız edecek düzeyde bir ses gelmiyorsa kapatmaya gerek yok (ortam tozluysa veya çocuk varsa o zaman kapatmak daha mantıklı olur)