Neler Yeni

Öneri Ekran kartım kendini kullanmıyor (Gtx 1650 super)

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
Zaten öyle kurmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps düşüşü tabii ki oluyor ama 100 fps görmeniz lazım. Ondan sonra da 80 90 takılır.
Yarın pc ye format atıp birde öyle sizlerle paylaşayım ben ozaman tam karar alınır

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Yarın PC ye format atıp birde öyle sizlerle paylaşayım ben ozaman tam karar alınır
Hemen de format atılmaz bence ama siz bilirsiniz. Konuyu yükseltin birilerine daha danışın. Ya da format atıp yine sonuçları paylaşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
Hemen de format atılmaz bence ama siz bilirsiniz. Konuyu yükseltin birilerine daha danışın. Ya da format atıp yine sonuçları paylaşırsın.
1600240080886.png

daha da fazla kullanmıyor aksine düşüyor kullanım anlamadım bu işi

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
Israrla görev yöneticisini açıyorsun msi after burner indir yoksa daha ilgilenmem senle.
aynı sonuçlar çıkıyor baktım cpu %28 civarı gpu %4-%15 arası değişiyor sıcaklık da 50 derece

Israrla görev yöneticisini açıyorsun msi after burner indir yoksa daha ilgilenmem senle.
ahanda düzeldi anakart bios güncelledim son çare oydu ve oldu asus un sitesinden kurdum en son güncel 2020 bios değerler düzeldi kusura bakmayın sizleri de uğraşturdum hakkınızı helal edin

Son düzenleme:

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
aynı sonuçlar çıkıyor baktım cpu %28 civarı gpu %4-%15 arası değişiyor sıcaklık da 50 derece

ahanda düzeldi anakart bios güncelledim son çare oydu ve oldu asus un sitesinden kurdum en son güncel 2020 bios değerler düzeldi kusura bakmayın sizleri de uğraşturdum hakkınızı helal edin
Ne demek. Sevindim.

Top Bottom